~~Luis gdyby napisał(a): Gdyby burmistrzyca miała honor podpalany się do dymisji zachowuje się modliszka tylko że radni nie chcą dać się pożreć i to ją wkurza . Ci którzy byli przeciw odwołaniu rady nie poszli głosować czyli jakiś 25 do 75% i co łyso wam ciołki ?Gdyby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem na to nie licz chociaż jest być może ostatnie miesiące. Właśnie tak jest skonstruowane referendum żeby nie było tak że parę osób nie mogło mieć wpływu. I rozwala cały system samorządowy. Powinno być jak Belgi idą wszyscy. Kto idzie płaci grzywnę.
~~Złoty Szczypiorek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowozłota Czereśnia napisał(a): Świdrowa po tym referendum powinna dobrowolnie zrzec się stanowiska burmistrza i wrócić do szkoły .
Jak to zrobi to będzie dopiero źle. Nie dawać sie. Niedoczekanie.
~~Mieszkanka napisał(a): Brawo jako mieszkanka gminy na referendum nie poszłam z własnej woli i po to żeby w końcu dotarło że mam dość tej dziecinady i zachowania radnego sudula , burmistrz i pana skiersinis ( z małej celowo) Mam dość ataków na fb . Jako mieszkanka bardzo się cieszę bo uważam że chcąc coś w gminie załatwić i nie daj Boże nie zgodzę się z panią burmistrz to zostanę opisana i zjechana na fb . Strach do tego urzędu wogole po co kolwiek się wybrać . Mam też w końcu nadzieję że co niektórzy znajdą w sobie trochę pokory i w końcu uszanują nas mieszkańców . Bo jak narazie to podjęłam decyzję wobec mojej gminy i nie poszłam , zostałam nazwana ciemnogrodem ze wsi itp . To tak mają być traktowani mieszkańcy którzy protestują na to jak wygląda nasza gmina i co robi z nią burmistrz czyli posmiewisko? Mam nadzieję że w końcu coś dotrze
~~Szarożółty Styrakowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkanka napisał(a): Brawo jako mieszkanka gminy na referendum nie poszłam z własnej woli i po to żeby w końcu dotarło że mam dość tej dziecinady i zachowania radnego sudula , burmistrz i pana skiersinis ( z małej celowo) Mam dość ataków na fb . Jako mieszkanka bardzo się cieszę bo uważam że chcąc coś w gminie załatwić i nie daj Boże nie zgodzę się z panią burmistrz to zostanę opisana i zjechana na fb . Strach do tego urzędu wogole po co kolwiek się wybrać . Mam też w końcu nadzieję że co niektórzy znajdą w sobie trochę pokory i w końcu uszanują nas mieszkańców . Bo jak narazie to podjęłam decyzję wobec mojej gminy i nie poszłam , zostałam nazwana ciemnogrodem ze wsi itp . To tak mają być traktowani mieszkańcy którzy protestują na to jak wygląda nasza gmina i co robi z nią burmistrz czyli posmiewisko? Mam nadzieję że w końcu coś dotrze
Jej kierownicy tzn mianowany przez nią to samo....