Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Referendum w Nowogrodźcu jest nieważne
~~Luis gdyby niezalogowany
wczoraj o 13:10
Gdyby burmistrzyca miała honor podpalany się do dymisji zachowuje się modliszka tylko że radni nie chcą dać się pożreć i to ją wkurza . Ci którzy byli przeciw odwołaniu rady nie poszli głosować czyli jakiś 25 do 75% i co łyso wam ciołki ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Albo niezalogowany
wczoraj o 14:41
~~Luis gdyby napisał(a): Gdyby burmistrzyca miała honor podpalany się do dymisji zachowuje się modliszka tylko że radni nie chcą dać się pożreć i to ją wkurza . Ci którzy byli przeciw odwołaniu rady nie poszli głosować czyli jakiś 25 do 75% i co łyso wam ciołki ?
Gdyby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem na to nie licz chociaż jest być może ostatnie miesiące. Właśnie tak jest skonstruowane referendum żeby nie było tak że parę osób nie mogło mieć wpływu. I rozwala cały system samorządowy. Powinno być jak Belgi idą wszyscy. Kto idzie płaci grzywnę.
~~Zielonobiała Morwa niezalogowany
wczoraj o 15:02
~~Złoty Szczypiorek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brązowozłota Czereśnia napisał(a): Świdrowa po tym referendum powinna dobrowolnie zrzec się stanowiska burmistrza i wrócić do szkoły .

Jak to zrobi to będzie dopiero źle. Nie dawać sie. Niedoczekanie.

Nie mów chop.... Bo nikt nie zna zamiarów chociaż grono doradców nie pozwoli. Jakby została sama bez rady co to byłby za raj wtedy budżet by piszczał Kasa by płynęła na prawo i lewo. Haylife. Teraz jestem ciekaw bo jednej z sesji była wyciągnięta ręka do współpracy od strony rady. Burmistrz owa odrzuciła bo referendum już za pasem ale się przeliczyła. Będziemy świadkami tylko nie wiem czego bo jako ciemnogród kupimy wszystko. Nawet wykształceni uważają ze oni są na mądrzejsi i powinnyśmy dać im rzadic. Nie ważne że niektórzy maj dyplomy kupione na targu. Cóż chcieć jak matury podawali na zasadzie kursu korospodencyjnego. Słoma z butów wystaje ale głowa zdarta. To tylko papierek teraz nic nie warty.
~~Mieszkanka niezalogowany
wczoraj o 15:54
Brawo jako mieszkanka gminy na referendum nie poszłam z własnej woli i po to żeby w końcu dotarło że mam dość tej dziecinady i zachowania radnego sudula , burmistrz i pana skiersinis ( z małej celowo) Mam dość ataków na fb . Jako mieszkanka bardzo się cieszę bo uważam że chcąc coś w gminie załatwić i nie daj Boże nie zgodzę się z panią burmistrz to zostanę opisana i zjechana na fb . Strach do tego urzędu wogole po co kolwiek się wybrać . Mam też w końcu nadzieję że co niektórzy znajdą w sobie trochę pokory i w końcu uszanują nas mieszkańców . Bo jak narazie to podjęłam decyzję wobec mojej gminy i nie poszłam , zostałam nazwana ciemnogrodem ze wsi itp . To tak mają być traktowani mieszkańcy którzy protestują na to jak wygląda nasza gmina i co robi z nią burmistrz czyli posmiewisko? Mam nadzieję że w końcu coś dotrze
~~Czerwonopomarańczowy Wrotycz niezalogowany
wczoraj o 16:31
Wywalić wszystkich jak nie potrafią się dogadać! I wybrać nowych którzy się dogadają j heda pracować na rzecz obywateli !! Proste? Dla mnie bardzo proste!!
~~Szarożółty Styrakowiec niezalogowany
wczoraj o 17:05
~~Mieszkanka napisał(a): Brawo jako mieszkanka gminy na referendum nie poszłam z własnej woli i po to żeby w końcu dotarło że mam dość tej dziecinady i zachowania radnego sudula , burmistrz i pana skiersinis ( z małej celowo) Mam dość ataków na fb . Jako mieszkanka bardzo się cieszę bo uważam że chcąc coś w gminie załatwić i nie daj Boże nie zgodzę się z panią burmistrz to zostanę opisana i zjechana na fb . Strach do tego urzędu wogole po co kolwiek się wybrać . Mam też w końcu nadzieję że co niektórzy znajdą w sobie trochę pokory i w końcu uszanują nas mieszkańców . Bo jak narazie to podjęłam decyzję wobec mojej gminy i nie poszłam , zostałam nazwana ciemnogrodem ze wsi itp . To tak mają być traktowani mieszkańcy którzy protestują na to jak wygląda nasza gmina i co robi z nią burmistrz czyli posmiewisko? Mam nadzieję że w końcu coś dotrze

Jej kierownicy tzn mianowany przez nią to samo....

~~Brązowawy Rumianek niezalogowany
wczoraj o 17:19
~~Szarożółty Styrakowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mieszkanka napisał(a): Brawo jako mieszkanka gminy na referendum nie poszłam z własnej woli i po to żeby w końcu dotarło że mam dość tej dziecinady i zachowania radnego sudula , burmistrz i pana skiersinis ( z małej celowo) Mam dość ataków na fb . Jako mieszkanka bardzo się cieszę bo uważam że chcąc coś w gminie załatwić i nie daj Boże nie zgodzę się z panią burmistrz to zostanę opisana i zjechana na fb . Strach do tego urzędu wogole po co kolwiek się wybrać . Mam też w końcu nadzieję że co niektórzy znajdą w sobie trochę pokory i w końcu uszanują nas mieszkańców . Bo jak narazie to podjęłam decyzję wobec mojej gminy i nie poszłam , zostałam nazwana ciemnogrodem ze wsi itp . To tak mają być traktowani mieszkańcy którzy protestują na to jak wygląda nasza gmina i co robi z nią burmistrz czyli posmiewisko? Mam nadzieję że w końcu coś dotrze

Jej kierownicy tzn mianowany przez nią to samo....

Rozmawiam z sąsiadami wszyscy widzą co się dzieje każdy ma tego serdecznie dość . Pan skiersinis stosuje w swoich komentarzach straszne manipulacje słowne . Ludzie nie chcą takich ludzi w gminie
~~Referendum niezalogowany
wczoraj o 17:33
Do ludzi , którzy potrafią łączyć kropki i samodzielnie myśleć . Wysłuchałem dzisiaj pana Leszka S , który przez 10 lat promował panią Jonne Ś . Nie wiem co tam między nimi zaszło , nie mi oceniać . Ale jak twierdzi pon Leszek proponował pani JŚ po przejęciu władzy zrobić audyt - rozliczyć poprzednia władze . Moim zdaniem tak powinno to wygladac , wszystko czarno na białym jak jakies nieprawidłowości to orzec karę . Pytanie dlaczego nowa Burmistrz tego nie zrobiła , kiedy w ręku ma wszystkie dokumenty ??? Ktoś powie , ze nie potrzebne koszty - ok a koszty referendum ??? A przed nimi Komisja Budowlana dopatrzyła się samodzielnie budowanej drogi !!! Przecież pani Świder steruje tym wszystkim . Możecie pisać co chcecie , ale napewno jeszcze w rekawie ma jakies nie wyjaśnione sprawy . Jak widać tu wcale nie chodzi o dobro Gminy tylko o interesy poszczególnych osób , tak się prowadzi politykę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza