~~Rac Kemor niezalogowany 30 czerwca 2025r. o 9:03
Ludziom nie podoba się ta inwestycja, pieniądze wyrzucone w błoto, a ludzie tutaj chwalą to mam wrażenie komentarze autorów lub kogoś z władz miasta, bo prawdziwy mieszkaniec ma negatywne opinie na temat tego basenu. A Pan Kazimierz za taki artykul nie powinen nazywac sie rzetelnym dziennikarzem
~~Miętowe Przymiotno niezalogowany 30 czerwca 2025r. o 9:27
Tych najmądrzejszych krytyków trzeba poprosić o
stworzenie projektu ich marzeń , zanieść do prezydenta , przedłożyć pomysł , a nie krytykować dla krytyki …
~~Różowoczerwona Werbena niezalogowany 30 czerwca 2025r. o 9:34
Ogólnie obiekt ładny ,dzieciaki były zadowolone ale dla młodzieży i dorosłych chcących popływać brakuje odrębnego basenu ,restauracja nieczynna, większość gości z poza miasta boleslawca.mam nadzieje że w dalszym planie rozbudowy znajdzie się miejsce na jeden większy basen .
~~Boleslawianka niezalogowany 30 czerwca 2025r. o 9:54
Basen jest fajny , ale jest mało miejsca dla osób chcących popływać ,no i przydałaby się skocznia ,kiepskie jest dojście do basenów dla osób korzystających z autobusów miejskich ,brak jest oznakowań jak dojść do basenów i od strony basenów przydałby się strzałki jak dojejsc do przystanku ,Gdyby kierowca nie poinformował mnie jak mam iść to bym nie trafiła ,także przydałyby się po obydwu stronach kierunkowskazy jak dojść na baseny i jak dojść do przystanku
~~Stalowoniebieski Ostrokrzew niezalogowany 30 czerwca 2025r. o 11:29
nikt prawdy nie powie do kamery..... a radna bezradna dla mnie zaden autorytet...miasto duze baseniczki malutkie....tyle kasy az żal patrzec jak się marnuje kase................. co oni za te 100 mln ukryli w podziemiach jakieś bunkry dla władzy????????????
~~Ochrowa Malwa niezalogowany 30 czerwca 2025r. o 12:56
Nie da się was ludzie słuchać serio wy jesteście wiecznie i ze wszystkiego nie zadowoleni przepełnieni nienawiścią do samych siebie i wyrzucacie to gówno które w was pływa na wszystkich i wszystko dookoła
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.