~~Ognistoczerwona Mina napisał(a):Józef Kłosowski też jeden z pierwszych lekarzy specjalista chorób płucKtoś napisał: ~~Topazowy Winorośl napisał(a): Nie wiem czy to zbieżność nazwisk czy niedokładność relacji ale dr.Rauchówna jeszcze w latach 60 tych prowadziła praktykę lekarską,mieszkała na ul.Kubika i przyjmował prywatnie.
Przyjmowała w poradni na Komuny Paryskiej w przychodni skórno wenerycznej , jednymi z pierwszych Byli lekarze Janina ,Władysław Ciszewscy, Roman Fedyszyn , Józef Kupka ,Olgierd Niewodniczański Ludwika Panster, Czesław Skórski Krystyna Ratajska ,Myśliński neurolog,Tkaczuk stomatolog
~~Ognistoczerwona Mina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ognistoczerwona Mina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Topazowy Winorośl napisał(a): Nie wiem czy to zbieżność nazwisk czy niedokładność relacji ale dr.Rauchówna jeszcze w latach 60 tych prowadziła praktykę lekarską,mieszkała na ul.Kubika i przyjmował prywatnie.
Przyjmowała w poradni na Komuny Paryskiej w przychodni skórno wenerycznej , jednymi z pierwszych Byli lekarze Janina ,Władysław Ciszewscy, Roman Fedyszyn , Józef Kupka ,Olgierd Niewodniczański Ludwika Panster, Czesław Skórski Krystyna Ratajska ,Myśliński neurolog,Tkaczuk stomatolog Józef Kłosowski też jeden z pierwszych lekarzy specjalista chorób płuc
Był też dr Krautmann i Jewsiejenko, a dr Rauch była siostrą, ale czyjąś, bo zakonną chyba nie.
~~Rumiana Mydlnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Topazowy Winorośl napisał(a): Nie wiem czy to zbieżność nazwisk czy niedokładność relacji ale dr.Rauchówna jeszcze w latach 60 tych prowadziła praktykę lekarską,mieszkała na ul.Kubika i przyjmował prywatnie.
To ta sama lekarka. Z jej synem chodziłem do szkoły.