Zastosowana autokorekta
~~Juras z Dortmunda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomienna Fortegilla napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~prawdziwy Jurek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kocioł napisał(a): Pamiętam Parę lat do tyłu jak policjant był prezesem boisko było otwarte ale trawa po pas i hoholi taniec tfuuu nigdy więcej kibic z Niemiec pozdrawiam Pitere
Skąd jesteś w tych Niemcach ? ,u nas w Hamburgu stawia się przecinki.
U nas w Bolesławcu po przecinku daje się spację.
U nas w Dortmundzie stawia się spację !
Mogę Ci kloca postawić na nosie buraku
~~Gieksa napisał(a): Kto nie ma miedzi ten całe życie w okręgu siedzi :) i narzeka do budy osy hau hau Panie Pitera kochamy Pana a wy cwele z pod sklepu wyjazd
~~Turkusowa Lnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Platynowa Dąbrówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudy napisał(a): Dziękujemy prezesie szczególnie młodzież którą licznie pojawia się na przepieknym obiekcie w Raciborowicach
Obiekt zamkniety na klodki , pokaz mi jednego mlodego z wioski ktory tam przychodzi
Zamknięty obiekt bo jest gospodarz
Debile już nieraz pokazali że moznacporyc murawę np.krosem .Panie prezesie tak trzymać pozdrawiam
Jest gospodarz haha dobre to pokaz mi go stadion jest gminny i tego nie zmienicie i kazdy ma prawo tam wejsc psie pitery
~~Kocioł napisał(a): Pamiętam Parę lat do tyłu jak policjant był prezesem boisko było otwarte ale trawa po pas i hoholi taniec tfuuu nigdy więcej kibic z Niemiec pozdrawiam Pitere