Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
We Wrocławiu trwa awantura o coś, co w Bolesławcu mamy na co dzień
~~Błękitny Eukomis niezalogowany
15 lipca 2025r. o 14:50
Władze Ziemi Bolesławieckiej, te komusze, postkomusze i obecne zawsze broniły nas - Polaków przed germanizacją, jednocześnie od 1946 r pieczołowicie dokładały wszelkich starań aby nas, tutaj żyjących Polaków, skutecznie zbałkanizować.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Leśny Władel niezalogowany
15 lipca 2025r. o 15:01
No niestety tak jest
Osób zacietrzewionych narodowo jest coraz więcej. A podsycają i wykorzystują to politycy. Łącznke z prezydentem.
~~Leśny Władek niezalogowany
15 lipca 2025r. o 15:02
No niestety tak jest.
Osób zacietrzewionych narodowo jest coraz więcej. A podsycają i wykorzystują to politycy. Łącznie z prezydentem.
~~kaitek niezalogowany
15 lipca 2025r. o 16:03
ja się urodziłem na Syberii mam świadectwo urodzenia po rosyjsku ale napisane tam jest ze jestem Polakiem obecnie mam obywatelstwo austryjackie i jestem dumny ze po tym moście jeździłem z 200 razy jako mechanik i Polak i widzę więcej śladów w Legnicy i innych miastach i wsiach na Dolnym Śląsku I Mazurach ze ludzie budowali dla potrzebujący wodociągi mosty i drogi ale co się robi z CPK to ono nie zostanie wybudowane szybciej tylko linie kolejowe bo elitom to na tym niezalezy oni będą latac dronami
~~Irpol niezalogowany
15 lipca 2025r. o 18:52
Fałsz i obłuda .Takim myśleniem należałoby przywrócić wszystkie elementy historii i całą prawdę,od rządów czeskich aż po wyzwolicieli...
~~Czerwonobrązowy Gajowiec niezalogowany
przedwczoraj o 0:29
CPK za rządów tuska nie powstanie I nic czego inicjatywę dał PIS. Tusek ms inne zadania do zrobienia dla Niemców a nie Polaków
~~Masakra niezalogowany
przedwczoraj o 0:46
Co pierwsze robił niemiec podczas drugiej wojny światowej? Niszczył symbole polskości! Myślicie że kiedyś by je odtworzył? Naiwni Polacy.
~~Pąsowa Firletka niezalogowany
przedwczoraj o 10:39
~~Masakra napisał(a): Co pierwsze robił niemiec podczas drugiej wojny światowej? Niszczył symbole polskości! Myślicie że kiedyś by je odtworzył? Naiwni Polacy.

Germanizacji i "Drang nach Osten" też nie było, wcale
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza