Centrum wycackane, a wystarczy wyjść z rynku i chwasty po kolana nasadzenia zatłukują. Ogarnijcie lepiej zieleń w tym mieście, bo to jest koszmar jak to wygląda. I proszę mi tu nie pisać, że to są łąki kwiatowe, bo to co nieprawda!! Chwasty, zarośnięte krawężniki, krzaki zasłaniające widoczność. Tym niech miasto się zajmie, a nie kafelkowaniem okolic ratusza.
~~Brunatnofioletowy Ziarnopłon niezalogowany przedwczoraj o 9:21
Nie wiem może się mylę ale w większości kamienice mają prywatnych właścicieli i ich przede wszystkim powinno się spytać o zdanie.Osobiscie średnio mi się to podoba, można np cały ratusz tak wytapetować .Po drugie ceramika pod wpływem temperatury i może wandali może odpadać i co wtedy kto będzie odpowiadał za konserwację? Elewacja taka jaka jest jest łatwiejsza to utrzymania czystości.I kolejna sprawa nie widzę przeszkód żeby Ci którym się to podoba zrobili w swoich domach i mieszkaniach coś podobnego.
inna sprawa - że gdy nasza wspólnota chciała wyremontować kamienicę nie tak daleko od ulicy prusa to jaśniepan konserwator nie wyraził zgody na docieplenie steropianem - mimo, że projekt zakładał pozostawienie oryginalnego wyglądu fasady. Ciekawe że tutaj przyklepali od ręki projekt całkowicie zmieniający wygląd kamienicy.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.