Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dość tych pseudohistorycznych bredni
~~Trawiasta Dąbrówka niezalogowany
przedwczoraj o 16:51
~~Jasio napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonobiała Morwa napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Zgodnie z prawem?
A jakie to ,,prawo'' daje im możliwość ewentualnego zaglądania mi do mojego samochodu czy bagażnika?
Pokaż mi przepis który ich może do tego uprawniać?
Dlatego won z łapami od mojego pojazdu .

Zaglądali ci do bagażnika ? Jeżeli uważasz że złamanie prawa to biegnij do prokuratury
Po co ? Żadnemu z takich łajz nigdy na to nie pozwolę . Dlaczego nie pokazujesz mi zapisów prawnych które im na to pozwalają? Więc won od mojego pojazdu z parszywymi łapami.

Więc w czym masz problem ? Piszesz bo czasu masz za dużo czy co ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasio niezalogowany
przedwczoraj o 16:57
Czy ja piszę że mam jakiś problem? Widzę za to że ty masz problem ze zrozumieniem moich wpisów o tych łajzach.
Mam czas bo jestem sobie spokojnym emerytem .
A ty? Wróciłeś ze strefy czy z warty na granicy? hehe
~~Trawiasta Dąbrówka niezalogowany
przedwczoraj o 17:06
~~Jasio napisał(a): Czy ja piszę że mam jakiś problem? Widzę za to że ty masz problem ze zrozumieniem moich wpisów o tych łajzach.
Mam czas bo jestem sobie spokojnym emerytem .
A ty? Wróciłeś ze strefy czy z warty na granicy? hehe

To siedź cicho ! Bo ja pracuję na Twoją emeryturę ! Choć wiem, że trudno Ci to zrozumieć, na naukę już za późno ! Wiedza czerpana z tefałenu i tvpo nie przyda Ci się pamiętaj.
~~Jasio niezalogowany
przedwczoraj o 17:21
Gościu . Ty pracujesz na emerytury tych którzy dzisiaj jeszcze siedzą w domu pod spódniczka mamusi . Ja swoją emeryturę wypracowałem przez lata a nauk od kogoś takiego jak ty nie mam zamiaru pobierać.
~~Krzysiek niezalogowany
przedwczoraj o 17:26
Dolny Śląsk był czeski , polski , potem czeski i w części polski , wreszcie austriacki , a po 1740 r. pruski , potem niemiecki i od połowy 1945 polski .Oby już tak zostało . Zmiany terytorialne są z reguły wynikiem konfliktów i wojen .
~~Szarawozielony Sit niezalogowany
przedwczoraj o 17:26
He he he. Ekonomisty ;)
~~Zielonobiała Morwa niezalogowany
przedwczoraj o 17:33
~~Jasio napisał(a): Gościu . Ty pracujesz na emerytury tych którzy dzisiaj jeszcze siedzą w domu pod spódniczka mamusi . Ja swoją emeryturę wypracowałem przez lata a nauk od kogoś takiego jak ty nie mam zamiaru pobierać.

Bzdury, mówiłem ,że nie masz pojęcia, nie myliłem się. Wypracowujesz wysokość swojej emerytury, ale składki które płaciłeś szły na bieżące emerytury, tak samo teraz moje składki idą na bieżące emerytury między innymi na twoją. Płacą składki do zus-u te pieniądze Nie leżą tam i nie czekają na ciebie aż będziesz miał wiek emerytalny. Zero pojęcia. Żegnam szkoda mojego czasu dla ciebie.
~~filantrop niezalogowany
przedwczoraj o 17:34
~~Krzysiek napisał(a): Dolny Śląsk był czeski , polski , potem czeski i w części polski , wreszcie austriacki , a po 1740 r. pruski , potem niemiecki i od połowy 1945 polski .Oby już tak zostało . Zmiany terytorialne są z reguły wynikiem konfliktów i wojen .

Ale tablice z polskimi nazwami już po cichu są wypierane przez te w języku niemieckim, i tylko nasłuchują czy będzie z tego powodu zadyma, "polskie niemce"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza