~~Jasio napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonobiała Morwa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Zgodnie z prawem?
A jakie to ,,prawo'' daje im możliwość ewentualnego zaglądania mi do mojego samochodu czy bagażnika?
Pokaż mi przepis który ich może do tego uprawniać?
Dlatego won z łapami od mojego pojazdu .
Zaglądali ci do bagażnika ? Jeżeli uważasz że złamanie prawa to biegnij do prokuratury
Po co ? Żadnemu z takich łajz nigdy na to nie pozwolę . Dlaczego nie pokazujesz mi zapisów prawnych które im na to pozwalają? Więc won od mojego pojazdu z parszywymi łapami.
Więc w czym masz problem ? Piszesz bo czasu masz za dużo czy co ?
~~Jasio napisał(a): Czy ja piszę że mam jakiś problem? Widzę za to że ty masz problem ze zrozumieniem moich wpisów o tych łajzach.
Mam czas bo jestem sobie spokojnym emerytem .
A ty? Wróciłeś ze strefy czy z warty na granicy? hehe
~~Jasio napisał(a): Gościu . Ty pracujesz na emerytury tych którzy dzisiaj jeszcze siedzą w domu pod spódniczka mamusi . Ja swoją emeryturę wypracowałem przez lata a nauk od kogoś takiego jak ty nie mam zamiaru pobierać.
~~Krzysiek napisał(a): Dolny Śląsk był czeski , polski , potem czeski i w części polski , wreszcie austriacki , a po 1740 r. pruski , potem niemiecki i od połowy 1945 polski .Oby już tak zostało . Zmiany terytorialne są z reguły wynikiem konfliktów i wojen .