~~Jasio napisał(a): Przecież to normalne bo taki system funkcjonuje tu od zawsze.
Zawsze się po prostu uogólnia pisząc że ktoś tam -ja czy ktoś inny- wypracował sobie emeryturę.
A kto ją płaci nikogo to nie dziwi bo po prostu się należy.
Ale skoro twoje składki idą i na moją emeryturę to życzę ci dużo zdrowia i obyś pracował na mnie do 80-go roku życia.
~~Zbigniew napisał(a): Mamy w Polsce paru anty-polskich historyków, na pasku zagranicznych organizacji, i najwidoczniej celuje do nich nasz powiatowy "historyk". Nazywanie zwykłych ludzi sprzeciwiających się czynnie nielegalnej imigracji "skrajnymi prawicowymi bojówkami" dyskwalifikuje ciebie z grona przyzwoitych Polaków.
~~Ut napisał(a): Ja kto ją gieroj german a nie boimss my pajdiom w pierod ura ura czapajew gieroj za rodinu na bok na boj
~~ napisał(a): Zwykły człowiek pracuje ramię w ramię z imigrantem zarówno czarnym czy żółtym.
Bojówkarz będzie darł ryja na imigrantów bo tak mu każe chora ideologia wtłoczona przez różne ścierwa w typie Bąkiewicza.
Dlatego przyzwoity Polak nigdy nie będzie popierał działań faszyzującego Bąkiewicza i du/rnia Brauna.