Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3952
#PiNkI nieaktywny
17 kwietnia 2010r. o 15:48
Witam wszystkich :D Piękna dziś pogoda i myślę że czas najwyższy zacząć sezon grillowy :* Artur po twoich badaniach zakończonych oczywiście sukcesem trzeba będzie coś przegryźć i popić co by nie stanęło gdzieś w gardle hihih :D Pozdrawiam was ciepło i pakuję się, jadę na weekend do Berlina. Zdjęcia jak wrócę na pewno zaprezentuję.

<b>Gib mir die Hand, Ich bau dir ein Schloss aus Sand...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
17 kwietnia 2010r. o 15:51
Dzięki Kavo :) Na razie musimy z wszystkim trochę poczekać , na badania Artura . Z kontem, trzeba będzie się podpiąć pod jakąś organizację , ale to mam już załatwione.
Oczywiście jak przyjdzie czas, będziemy musieli nagłośnić wszystko na innych forach .
Mam trochę znajomości w całej Polsce i wiem ze w razie czego nam pomogą :)
Ale musimy być zaangażowani wszyscy . Myślałam o zbiórce zakątek z butelek , bo wiem ze czasami tak zbierają , ale nie mam pojęcia co i jak z tym .
Na razie czekamy na rozkazy Artura, w zwartym szyku , gotowi do działania .
A co do placu pod kościołem , to Ty sobie Artur tak nie żartuj , bo nie dosyć, że byś umarł, to jeszcze bym Cię zabiła , a ze mną nie ma żartów , jak jestem zła, to lepiej nie wchodzić w drogę :D
Pozdrawiam :) :P

Dopisane 17.04.2010r. o godz. 15:51:

Pinki :) No to niech Ci będzie, przegryziemy tą kaszankę :D :P

Zmoderowano 17.04.2010 godz.15:59 - powód: :) (erjotka)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3225
#erjotka nieaktywny
17 kwietnia 2010r. o 16:01

I wszystko będzie jak dawniej ... grill u Artura, dobry humor, słońce ... :) Czekam :)
3952
#PiNkI nieaktywny
17 kwietnia 2010r. o 16:11
kaszanka Gosiu czy nie, pęto musi być :]

Pozytywnego weekendu :*

<b>Gib mir die Hand, Ich bau dir ein Schloss aus Sand...
3309
#Navi nieaktywny
17 kwietnia 2010r. o 18:23
O kutwa jeszcze tak dużo to ja na Naszym temacie nie czytałam od x czasu :D i to mnie się podoba:D no właśnie PinkI dobrze mówi trzeba zrobić grilla bo już gardziołka Nam obeschły :D
~:P niezalogowany
17 kwietnia 2010r. o 18:27
Pies na kobiety..grrrrrrrrrrrrrr :>
2945
Mgosia
17 kwietnia 2010r. o 18:45
Ja też tak sądzę jak Monika, pies na kobiety i to z zadartym ogonem :| :D :P

Dopisane 17.04.2010r. o godz. 18:45:

Wiecie co , niby takich znajomości na żywo, nie można porównywać do tych internetowych i niby tak . Ale tu przynajmniej wszyscy jesteśmy równi , bez względy na wiek , status społeczny i wygląd i to mi się bardzo podoba . W realu nie moglibyśmy sobie na to pozwolić , żeby być z kimś na przykład dużo starszym na ty i na równi :)
Ostatnio pisałam z pewnym panem , który znalazł mnie na NK ( zaproszenia oczywiście nie przyjęłam :> ) i rozmowy się też nie kleiły zbytnio , chyba nie nadajemy na tych samych falach , ale przyznam, że mnie zatkało, gdy zobaczyłam kim jest . Nie dosyć , że ma nazwisko generalskie :D takie jak ja kiedyś miałam, to jest podpułkownikiem lotnictwa :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3493
#kapeluszka19 nieaktywny
17 kwietnia 2010r. o 19:14
GoSiaM napisał(a): Wiecie co , niby takich znajomości na żywo, nie można porównywać do tych internetowych i niby tak . Ale tu przynajmniej wszyscy jesteśmy równi , bez względy na wiek , status społeczny i wygląd i to mi się bardzo podoba . W realu nie moglibyśmy sobie na to pozwolić , żeby być z kimś na przykład dużo starszym na ty i na równi :)

hm... no wiesz co do wieku to zależy kto jakie ma podejscie... np. ja w gimnazjum mialam nauczyciela który nie rozmawiał z uczniami jak mówiło sie do niego na Pan... było trzeba mówic
"siema Heniek":P starszy koles lat ok 50-55:D Inni nauczyciele bardzo sie burzyli bo jak to tak... nie wypada..żadnego szacunku nie maja dzieciaki;pale wkoncu to przeszło i sie przyzwyczaili:) No ale ten koles uczył sporo latek we Włoszech w szkole tak wiec wszytsko jasne...

a np. we Włoszech nie ma czegos takiego jak Pan czy Pani... przynajmniej w tych rejonach co ja bylam a spedzialam tam 2miesiace śmieli sie ze mne na poczatku jam mówiłam do nich na Pan;p babka 80lat... no szacunek trzeba miec kazała baa to był rozkaz żeby mówic do niej po imieniu:) :P

Tylko Ty:*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK