Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
17 kwietnia 2010r. o 19:19
No w sumie babka to też laska :D jak zobaczy to Janek, to się na mnie wkurz :P
ale ja nie znoszę, jak dzieci mówią do swoich rodziców po imieniu , nie pasuje mi to i już :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3493
#kapeluszka19 nieaktywny
17 kwietnia 2010r. o 19:20
Ja też osobiście tego nie znosze! Jakoś mi nie wypada i koniec... ale tam byłam zmuszona... :P taki jakis zwyczaj maja i przeciez przyjechała kapeluszka i tego sama nie zmieni:D

Tylko Ty:*
~ niezalogowany
17 kwietnia 2010r. o 19:21
arturkedzia napisał(a):
~Janek napisał(a): Artur - jezeli moja bazgranina choc o 1 dzien przyblizy Cie do wyzdrowienia,albo chociaz poprawi nastroj i morale,bede tu pisal do dnia Sadu Ostatecznego i jeden dzien dluzej :)

Niestety,nie wiem co pisac,zeby Ci sprawic przyjem nosc?
Jaka muzyke lubisz?

Hej Janku ! Dzięki za gotowość . My tu piszemy o wszystkim i o niczym a muzykę lubię z lat 80-90. Co do wyzdrowienia to nic pewnego ale będę kombinował jak od kostuchy uciec he he już raz kosę pogięła i wie że ze mną nie będzie tak łatwo. [/quote]
Z takim charakterem mozesz zdobywac biegun,nie tylko uciec kostusze. :D

Bardzo mnie ciesze,ze tak myslisz.I chyba wiem ile Cie to kosztuje.
Mimo wszystko-tak trzymaj .

[quote[Gosia sam nie wiem to chyba jeszcze za wcześnie bo co jak nie będę się kw. do operacji a tylko za Kościół he he. Na pogrzeb to za dużo kasy zresztą ZUSOWI nie odpószczę niech choć raz solidnie zapłaci he he.Dopisane 17.04.2010r. o godz. 00:30:Ja też zmykam. To był bardzo fajny wieczór. Oby takich było jeszcze wiele. Dobranoc Wszystkim.

POczekaj Artur,zanim pogrzeb,jeszcze ZUS musi dac emeryture :D

Nie tak szybko.

2945
Mgosia
17 kwietnia 2010r. o 19:23
Trzeba było postawić ich pod mur :D mi bardzo ciężko jest przejść na Ty, do kogoś sporo starszego , czuję się jakoś nieswojo :)

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3493
#kapeluszka19 nieaktywny
17 kwietnia 2010r. o 19:26
Za dużo ich było... :| nie dałabym rady... jeszcze nasłaliby na mnie karabinierów i co wtedy? nie pisałabym teraz tutaj :P

~ niezalogowany
17 kwietnia 2010r. o 19:26
GoSiaM napisał(a): Artur Ty lubisz ja wiem, a Janek nie :D :P

Gosia - ja tez lubie,ale w ten desen:
[youtube]
&NR=1[/youtube]
3493
#kapeluszka19 nieaktywny
17 kwietnia 2010r. o 19:28
Janek;p a kim Ty byc? przedstaw sie:D wymiary, rozmiary:D :|

2945
Mgosia
17 kwietnia 2010r. o 19:35
To to i ja lubię Janku :) Chciałam dać wam tu obrazek z jaskiniowcami , ale strasznie uparty i nie chce wejść :D

http://obrazki.joe.pl/sub_images/kresowka-jaskiniowcy.gif

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.