erjotka napisał(a): Gosia, my Sentiemu nic nie powiemy :)
Mi też się baterie ładują, ale bardziej na wypoczynek :) I na jutro planuję wycieczkę, taka mała ucieczka od szumu jaki jest w kraju... Może ktoś chętny??
kapeluszka19 napisał(a): a np. we Włoszech nie ma czegoś takiego jak Pan czy Pani... ....no szacunek trzeba mieć kazała baba to był rozkaz żeby mówić do niej po imieniu:) :P
Navi napisał(a): Ja się z wami żegnam ozięble i uciekam:D buziaki:D pilnujcie Gosi co by nie narozrabiała:D
PiNkI napisał(a): Artur, pamiętaj że ten kto walczy - WYGRYWA !! Trzymam kciuki i czekam na dobre informacje, które wiem że nadejdą ;)
GoSiaM napisał(a): [img=1271400720_iiihac6.jpg]
Kochani, chcę Wam wszystkim podziękować , za ten wspólny rok , za wszystkie chwile spędzone razem . Za wspólne godziny w żartach , uśmiechu i te ze łzami . Za to co nas tu, w jakiś szczególny sposób połączyło. Za razem spędzone godziny płaczu i za te nasze ryczenie :) Dziękuję za to, że każdy z Was pozostawił tu cząstkę siebie . Nie zawsze było ładnie , nie zawsze było miło , ale wszystko przezywaliśmy razem , razem walczyliśmy o nasz temat , chwilami było ciężko, ale mimo wszystko przetrwaliśmy :)
Kiedyś Artur napisał ,, dziękuję , że jesteście , dzięki wam chce mi się żyć " I tymi słowami powalił mnie całkowicie na kolana . Teraz w moich gorszych chwilach , kiedy stąd odchodzę , one do mnie wracają i nie ma siły, która w tym momencie powstrzymałaby mnie przed pisaniem na tym temacie :)
Nie wiem jak będzie dalej, ile to wszystko jeszcze potrwa , ale ja jestem i dam z siebie wszystko , żeby było dobrze i jak odejdę to i tak wrócę ;)
Artur jeśli masz szanse to walcz , my będziemy przy Tobie :)
Dziękuję Wam :*
Wasza zwariowana Gośka M.
Navi napisał(a): Ja choć nie jestem na temacie rok cały, ale od czerwca to życzę Nam, żeby wszystko było jak dawniej niezależnie od wszystkiego, wytrwaliśmy ze sobą bardzo długo więc dlaczego nie mielibyśmy wytrwać kolejny i kolejny rok:D czasem zdarzały się kłótnie, ale to myślę dla oczyszczenia sytuacje, nawet w najlepszych związkach są kłótnie i awantury:P:P a Nasze TWA niech trwa i trwa i trwa :)
Artur Ty wiesz, że zawsze będziemy trzymać za Ciebie kciuki i życzyć, aby Tobie się udało, więc teraz jesteśmy z Tobą i kibicujemy, żeby Ci się udało :*
I chciałabym bardzo ucałować moją Gośkę bo nie wiem co bym bez niej zrobiła :*:*:*Dopisane 16.04.2010r. o godz. 10:01: