Artur wracam i za każdym razem będę wracała :) Choćby nie wiem co się działo , chyba że zabierze mnie to najsilniejsze , a tego nikt z nas nie wie .
&feature=related
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
#arturkedzia nieaktywny 17 kwietnia 2010r. o 22:48
Kava napisał(a): To i ja napiszę kilka słów..
Dołączyłam do Was dość późno i nie byłam z Wami zbyt długo.. Ale ten czas wystarczył, by obdarzyć Was wszystkich szczerą sympatią.. Cieszę się, że mogłam Was poznać :)
Szczególnie ciepłe słowa należą się Arturowi - jesteś wyjątkowym człowiekiem.. Niejednokrotnie pomogłeś mi spojrzeć na pewne rzeczy z innej perspektywy.. Za wszystko bardzo Ci dziękuję - a zwłaszcza za to, że po prostu jesteś.. :* ..nadal i mimo wszystko..
Artur - siły i wytrwałości na kolejne lata.. Oraz aby ZAWSZE otaczali Cię kochający ludzie!
Kavo zawsze możesz do Nas wrócić zresztą jak każdy. Fajnie że mogłem Ci się przydać .
Dopisane 17.04.2010r. o godz. 22:48:
erjotka napisał(a): Kochani .... nie wiem, co jeszcze mogę dodać... Wzruszyłam się ogromnie, przypomniały mi się chwile, kiedy do Was dołączyłam, na początku nieśmiało, a potem poznałam Was w realu i bez tego tematu nie mogłam już żyć.... Tyle słów padało między nami.. nie zawsze miłych, jak to w życiu.
Dziękuję Wam za wszystko, za to, że mogłam się tu zawsze wygadać, wypłakać, pośmiać... mam nadzieję, że będzie to trwało nadal... mimo wszystko...
Arturze!! Walcz, jeśli tylko możesz!! Pomożemy na tyle ile damy radę, nie można się poddawać. Wesprzemy Cię całym serduchem!! :)
Buziaki dla WSZYSTKICH!!
:)
Eri ludzie powinni się wspierać ale nie zawsze tak jest. Ja też mam nadzieję na kontynuację i mniej konfliktów.Dzięki za wsparcie.
Aż coś mi się ryczeć zachciało :| A cały dzień dzisiaj szalałam :)
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Gosia nie płacz, ja muszę przygotować GÓRĘ kanapek na jutro :D dal siebie i dwóch kolegów :D
Tak więc spadam, jak zrobię, to jeszcze na chwilę wpadnę :)
No to tak ciach, ciach , bo ja zaraz też spadam, do norki swojej :D
#arturkedzia nieaktywny 17 kwietnia 2010r. o 23:04
hemi napisał(a): witan i ja w ten szczególny dzionek,jak wiadomo ja też tutaj po czasie dotrałem,nie powiem-wiele miłych miłych chwil sie tu z wami spędziło,nie powiem ,ze tez i dochodziło do kłótni,może coś ktos do mnie dalej ma,jego sprawa,ja na nikim psów nie wieszam i do nikogo nic nie mam...
Były tez epizody,że pojawiał sie mój noworoczny kolega pinkowaty znany szerzej jako Świniok:D
Na serio:Arturze,zapewne Twe życue nabrało zupełnie innych barw po tym jak ten TWÓJ temat wszedł w zycie,pojawiło sie wiecej siły ducha,więcej ludzi w Twym sercu i duszy którzy nie daja Ci zapomniec o tym ,że nie jestes sam!!
MOŻNA POWIEDZIEĆ ZE ROK TEMU ZACZĘŁO SIE TWOJE NOWE ZYCIE I DZISIAJ OBCHODZISZ ROCZEK:):)
Z tej okazji życze Ci na prawde duuuzo zdrowio,zdrowia,zdrowia,bo to nawazniejsze,wielkich wielkich pokładów nadziei,bo bez niej ta walka jest skazana na niepowodzenie!!
Zycze Ci także takich przyziemnych rzeczy jak szczescia,radości usmiechu,wielu chwil spedzonych w wesołym i ciekawym towarzystwie:):)
Wiem,że pewne osoby stwierdzaja otwarcie iż poprzez nieudzielanie sie w tym temacie olewa sie Ciebie i reszte...Ja ,że tak powiem już nie widziałem większego sensu udzielać sie w tym temacie,a robienie czegos na siłe nie wchodziło w gre...przecież sa priv,gg,nk,maile i to tez jest forma kontaktu ,lecz jak widac niekoniecznie bo widać ze z niektórymi osobami człowiek chyba tylko za pomoca tego tematu sie kontaktuje...
TAK WIĘC ARTURZE NAJLEPSZEGO I TRZYMAJ SIE NAM ZDROWIUTKO JAKNAJDŁUŻEJ!!!!
Hemi -co to juz nie pisze,ale na bieżaco obserwuje:pDopisane 16.04.2010r. o godz. 14:28:poza tym ponad 21 tys postów i ponad 200 tys odsłon-same liczby robia wrażenie:D
Hemi też tu pięknie nap. i zawsze jesteś mile widziany. Co do Prv kontaktów to mam podobną sytuację do Gosi ale jeśli ktoś do mnie nap. to zawsze odp. tylko że często to długo trwa.
O hej Nadiu :* Co u Ciebie słychać , jak tam mój ulubiony kolega , grzeczny ? :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.