GoSiaM napisał(a): Nic się nie działo Artur , ktoś na pokładzie rozlał wodę i podejrzewam,że to taki jeden :P
Grzdyl jaka jestem :> trzepnięta :> orzesz Ty jeden dzisiaj , dzisiaj uważaj w nocy, na nietoperze , bo kto wie czy to nie będzie jakiś wampirek :P
:> :> :P
Gośka jeśli tak mówisz to nie wnikam w szczegóły. Wypłynęliśmy znów na spokojne wody . Już dawno nie było godz. płaczu a dziś znów jest jak dziewczyny szaleją he he.
Hemi dzięki fajny ten Twój utworek ale teledysk jeszcze lepszy. W wojsku po takim pewnie ciężko się zasypiało he he.
A tak w ogóle to cieszę się że jesteście tak zwyczajnie i poprostu.
Ja też się cieszę że jesteście :)
Mimo że wieczorami raczej nie ma mnie niż jestem :) Ciągle mnie ktoś gdzieś wyciąga, ale to dobrze, bo się nie dołuję :)
A jak zwykle :P Urszula ;)
Do wieczorka moje ślimaki :D A wieczorkiem to sobie popływamy i radzę się nie spóźnić, mam nadzieję ze żaden kapelusz nie będzie za burtą , tylko na pokładzie :D :P
Hehe, więc do wieczora bo ja idę na grilla i nie wiem kiedy wrócę:D chyba jak zmarznę:D Gosia potem bawimy się w Sherlocka Holmesa:D szykuj narzędzie zbrodni:D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.