Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3309
#Navi nieaktywny
29 kwietnia 2010r. o 0:01

Dopisane 29.04.2010r. o godz. 00:01:

Dobranoc glizdo dworska:P:P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
29 kwietnia 2010r. o 0:06
GoSiaM napisał(a): Nic się nie działo Artur , ktoś na pokładzie rozlał wodę i podejrzewam,że to taki jeden :P

Grzdyl jaka jestem :> trzepnięta :> orzesz Ty jeden dzisiaj , dzisiaj uważaj w nocy, na nietoperze , bo kto wie czy to nie będzie jakiś wampirek :P

:> :> :P

Gośka jeśli tak mówisz to nie wnikam w szczegóły. Wypłynęliśmy znów na spokojne wody . Już dawno nie było godz. płaczu a dziś znów jest jak dziewczyny szaleją he he.

Hemi dzięki fajny ten Twój utworek ale teledysk jeszcze lepszy. W wojsku po takim pewnie ciężko się zasypiało he he.

A tak w ogóle to cieszę się że jesteście tak zwyczajnie i poprostu.
3225
#erjotka nieaktywny
29 kwietnia 2010r. o 10:27
Ja też się cieszę że jesteście :)
Mimo że wieczorami raczej nie ma mnie niż jestem :) Ciągle mnie ktoś gdzieś wyciąga, ale to dobrze, bo się nie dołuję :)

P.S. Dzień dobry :)

:)
~Gocha niezalogowany
29 kwietnia 2010r. o 13:03
A jak zwykle :P Urszula ;)
Do wieczorka moje ślimaki :D A wieczorkiem to sobie popływamy i radzę się nie spóźnić, mam nadzieję ze żaden kapelusz nie będzie za burtą , tylko na pokładzie :D :P

3309
#Navi nieaktywny
29 kwietnia 2010r. o 13:35
Hehe, więc do wieczora bo ja idę na grilla i nie wiem kiedy wrócę:D chyba jak zmarznę:D Gosia potem bawimy się w Sherlocka Holmesa:D szykuj narzędzie zbrodni:D
~Gocha niezalogowany
29 kwietnia 2010r. o 16:58
No myślę już od rana, o tym narzędziu ;) przecież nie zapomniałam , obiecałam to obiecałam :)

&feature=related
3046
#sentinel nieaktywny
29 kwietnia 2010r. o 20:26
Dla naszego kapitana , Artura :) i oczywiście dla wspaniałej i hardcorowej załogi :P

&feature=related

GG 2563898
3225
#erjotka nieaktywny
29 kwietnia 2010r. o 21:12
Dobry wieczór :)
Mamo, dzisiaj też robie wypad :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza