Arturze, skoro tak podobają Ci się, te dawne piosenki, to mam dla Ciebie następną :)
&feature=related
Dopisane 13.05.2009r. o godz. 20:30:
Grzdylowi to nawet krowy bym nie powierzyła bo zaraz zaciągnąłby ją na rzekome bagna :D
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Czy Ty w jakikolwiek sposób "wystraszyłaś" marrakech ? : )
A gdzież bym śmiała !
Ona wielbłądy musi nakarmić :)
Marrakech choć już do nas, bo mnie Hegemon zbanuje, jak nic :D
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Hegemon jak zwykle próbuje rozwiązać zagadkę Enigmy :] Przykro mi, nie mogę do Was dzisiaj dołączyć, gdyż mam do wykonania 2 projekty, że tak powiem "na wczoraj" :| 3majcie się, może jutro uda mi się pojeździć z Wami na tych indyjskich słoniach ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.