bax napisał(a): Artur:* grunt,że komp działa :) wirus też sobie odejdzie,bo mały mróz trochę ich zniszczy :) i ... :| wiesz... nie byłam w markecie i nie zrobiłam "dezynfekcji" na czas :* :D teraz po kuracjii lekowej puściło :)
Szybkiego powrotu do zdrówka Tobie i wszystkim tu chorym życzę :* :) :)
Witam Wszystkich !
Od soboty biorę leki, gorączka spadła o 7 kresek do 38.0* i te gorsze objawy zatrzymały się he he. Mam nadzieję że kryzys mam już za sobą. Dużo piję płynów, jednak osłabiony mocno jestem bo zbyt długo to już trwa. :> ;(
Baxiu niestety komp w sobotę znów padł. Wczoraj wrócił z naprawy i teraz ma być już dobry. Oby bo mam dużo pisania. Mnie też puściło po lekach :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 15.01.2013r. o godz. 03:28:
E napisał(a): [Wiesz Arturze :) ja mam takie "zboczenie", że wszędzie szukam optymistycznych akcentów i ...znalazłam :)
Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :* :*
Domownicy :*
E i tak trzymaj dzięki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 15.01.2013r. o godz. 03:30:
Jowita napisał(a): Witam Domowników :* Arturze :* :* :*
Plucha się skończyła, z za rogu wyczołgał się Dziadek Mróz. Nawiasem pisząc coś On leniwy w tym roku :D
Arturze przy tym Dziadku może być już tylko lepiej :* :* :*
Jowito ja też mam taką nadzieję :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 15.01.2013r. o godz. 03:45:
magnum44 napisał(a): Art, zdrowiej szybciorem!
Jowitka dobrze napisała, że przyszedl Dziadek Mróz i przepędzi wszelkie "cholerstwa"!
W związku z tym teraz może być/musi być tylko LEPIEJ!
Kocham Dziadka Mroza!
Buziaki energetyzujące dla Ciebie: :* :* :* :* :* :*
Pozdrowienia dla Twoich Rodziców:):)
Magnum44 szybciorem się nie da a staram się. Liczę że mróz przyśpieszy moje wyleczenie :* :* :* :* :* :* :*
Dziękuję Wam za życzenia zdrowia :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*