Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5183
magnum44
10 stycznia 2013r. o 22:30
Może trochę Einsteina na dobranoc... przed utworem w metalowy czwartek:P

"Najpiękniejszą rzeczą, jakiej możemy doświadczyć jest oczarowanie tajemnicą.
Jest to uczucie, które stoi u kolebki prawdziwej sztuki i prawdziwej nauki.
Ten, kto go nie zna i nie potrafi się dziwić, nie potrafi doznawać zachwytu, jest martwy, niczym zdmuchnięta świeczka."

I like it!

Art:*:*:*:*:*:*

Domownicy:*:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
11 stycznia 2013r. o 21:12
Arturze :* duuuużo zdrówka, chociaż teraz trudno je zachować, bo wokół pełno "smarkaczy":( :D
A na "złośliwość przedmiotów martwych" musi fachowiec coś zaradzić :)
Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 stycznia 2013r. o 3:56
Witam Wszystkich !
Niestety znów jestem chory (paskudny wirus grypy) . Wczoraj był lekarz, Osłuchał mnie, płuca w porządku, reszta jako tako.
Oo dziś bedę brał leki. Akurat też komp mi padł przez te dni ale wczoraj przywieźli z naprawy, więc mogę znów pisać. Zmykam bo padam :)

E Dzięki * :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
7612
bax
12 stycznia 2013r. o 21:47
Artur:* grunt,że komp działa :) wirus też sobie odejdzie,bo mały mróz trochę ich zniszczy :) i ... :| wiesz... nie byłam w markecie i nie zrobiłam "dezynfekcji" na czas :* :D teraz po kuracjii lekowej puściło :)
Szybkiego powrotu do zdrówka Tobie i wszystkim tu chorym życzę :* :)
Ale,wirtualnie nie zarażacie co :> ;) :D
Pozdrawiam:)
6979
E
13 stycznia 2013r. o 21:26
arturkedzia napisał(a): ... płuca w porządku, reszta jako tako.

Wiesz Arturze :) ja mam takie "zboczenie", że wszędzie szukam optymistycznych akcentów i ...znalazłam :)
Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5221
#Jowita nieaktywny
14 stycznia 2013r. o 7:14
Witam Domowników :* Arturze :* :* :*
Plucha się skończyła, z za rogu wyczołgał się Dziadek Mróz. Nawiasem pisząc coś On leniwy w tym roku :D
Arturze przy tym Dziadku może być już tylko lepiej :* :* :*
5183
magnum44
14 stycznia 2013r. o 21:42
Art, zdrowiej szybciorem!

Jowitka dobrze napisała, że przyszedl Dziadek Mróz i przepędzi wszelkie "cholerstwa"!
W związku z tym teraz może być/musi być tylko LEPIEJ!
Kocham Dziadka Mroza!

Buziaki energetyzujące dla Ciebie: :* :* :* :* :* :*

I muzyczka... tym razem bez zberezieństw;)

Bardzo to lubię:)

A masz... fajne autka:P

Pozdrowienia dla Twoich Rodziców:):)

Domownicy:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3186
#arturkedzia nieaktywny
15 stycznia 2013r. o 3:45
bax napisał(a): Artur:* grunt,że komp działa :) wirus też sobie odejdzie,bo mały mróz trochę ich zniszczy :) i ... :| wiesz... nie byłam w markecie i nie zrobiłam "dezynfekcji" na czas :* :D teraz po kuracjii lekowej puściło :)
Szybkiego powrotu do zdrówka Tobie i wszystkim tu chorym życzę :* :) :)

Witam Wszystkich !
Od soboty biorę leki, gorączka spadła o 7 kresek do 38.0* i te gorsze objawy zatrzymały się he he. Mam nadzieję że kryzys mam już za sobą. Dużo piję płynów, jednak osłabiony mocno jestem bo zbyt długo to już trwa. :> ;(

Baxiu niestety komp w sobotę znów padł. Wczoraj wrócił z naprawy i teraz ma być już dobry. Oby bo mam dużo pisania. Mnie też puściło po lekach :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 15.01.2013r. o godz. 03:28:

E napisał(a): [Wiesz Arturze :) ja mam takie "zboczenie", że wszędzie szukam optymistycznych akcentów i ...znalazłam :)
Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :* :*

E i tak trzymaj dzięki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 15.01.2013r. o godz. 03:30:

Jowita napisał(a): Witam Domowników :* Arturze :* :* :*
Plucha się skończyła, z za rogu wyczołgał się Dziadek Mróz. Nawiasem pisząc coś On leniwy w tym roku :D
Arturze przy tym Dziadku może być już tylko lepiej :* :* :*

Jowito ja też mam taką nadzieję :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 15.01.2013r. o godz. 03:45:

magnum44 napisał(a): Art, zdrowiej szybciorem!

Jowitka dobrze napisała, że przyszedl Dziadek Mróz i przepędzi wszelkie "cholerstwa"!
W związku z tym teraz może być/musi być tylko LEPIEJ!
Kocham Dziadka Mroza!

Buziaki energetyzujące dla Ciebie: :* :* :* :* :* :*
Pozdrowienia dla Twoich Rodziców:):)

Magnum44 szybciorem się nie da a staram się. Liczę że mróz przyśpieszy moje wyleczenie :* :* :* :* :* :* :*

Dziękuję Wam za życzenia zdrowia :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza