~ napisał(a): jaki generał ? co ty chlopie z tym generałem ?
~soldzier napisał(a): kobiety nie powinnybyc przyjmowane do wojska, nie sa w stanie fizycznie dorownac facetom i nie nadaja sie na front[/c
Jesteś typowym męskim szowinistą. Ja się tak właśnie zastanawiam jak to jest z tą sprawnością żołnierzy. Patrząc na niektórych mężczyzn służących w wojsku, to wydaje mi się, że są tam przez pomyłkę, albo po znajomości poprostu... Bo jak facet, który pali, pije nie mało, brzuch ma jak balon morze być sprawny fizycznie ?? :D
Dopisane 28.10.2009r. o godz. 09:34:
Zresztą ja nie chcę nikogo oceniać, ludzie są różni. Skoro kobieta idzie do wojska, to znaczy, że czuję się na siłach. Więc dlaczego nie dać jej szansy? Bynajmniej w moim przypadku tak jest. Zawsze o tym marzyłam, ale nie myślałam, że pojawi się ta szansa....
Dopisane 28.10.2009r. o godz. 09:40:
Raczej tak, wymagają uprawnień jeśli potrzebują na konkretne stanowisko, np prawo jazdy C, czy kurs ratownictwa itp.
Dopisane 28.10.2009r. o godz. 09:43:~JA napisał(a):betty napisał(a): Ja czekałam rok, ale się udało ;)
Jesteś zadowolona z pracy?
Ciężko jest dziewczynom w wojsku?
Na to pytanie odpowiem za jakiś czas, ponieważ dopiero zaczynam ;)
betty napisał(a):~soldzier napisał(a): kobiety nie powinnybyc przyjmowane do wojska, nie sa w stanie fizycznie dorownac facetom i nie nadaja sie na front[/c
Jesteś typowym męskim szowinistą. Ja się tak właśnie zastanawiam jak to jest z tą sprawnością żołnierzy. Patrząc na niektórych mężczyzn służących w wojsku, to wydaje mi się, że są tam przez pomyłkę, albo po znajomości poprostu... Bo jak facet, który pali, pije nie mało, brzuch ma jak balon morze być sprawny fizycznie ?? :D Dopisane 28.10.2009r. o godz. 09:34:Zresztą ja nie chcę nikogo oceniać, ludzie są różni. Skoro kobieta idzie do wojska, to znaczy, że czuję się na siłach. Więc dlaczego nie dać jej szansy? Bynajmniej w moim przypadku tak jest. Zawsze o tym marzyłam, ale nie myślałam, że pojawi się ta szansa....Dopisane 28.10.2009r. o godz. 09:40:Raczej tak, wymagają uprawnień jeśli potrzebują na konkretne stanowisko, np prawo jazdy C, czy kurs ratownictwa itp.Dopisane 28.10.2009r. o godz. 09:43:~JA napisał(a):betty napisał(a): Ja czekałam rok, ale się udało ;)
Jesteś zadowolona z pracy?
Ciężko jest dziewczynom w wojsku?
Na to pytanie odpowiem za jakiś czas, ponieważ dopiero zaczynam ;)
a jak wyglądała rekrutacja? Można jeszcze próbować się dostać?