~ napisał(a):betty napisał(a):~soldzier napisał(a): kobiety nie powinnybyc przyjmowane do wojska, nie sa w stanie fizycznie dorownac facetom i nie nadaja sie na front[/c
Jesteś typowym męskim szowinistą. Ja się tak właśnie zastanawiam jak to jest z tą sprawnością żołnierzy. Patrząc na niektórych mężczyzn służących w wojsku, to wydaje mi się, że są tam przez pomyłkę, albo po znajomości poprostu... Bo jak facet, który pali, pije nie mało, brzuch ma jak balon morze być sprawny fizycznie ?? :D Dopisane 28.10.2009r. o godz. 09:34:Zresztą ja nie chcę nikogo oceniać, ludzie są różni. Skoro kobieta idzie do wojska, to znaczy, że czuję się na siłach. Więc dlaczego nie dać jej szansy? Bynajmniej w moim przypadku tak jest. Zawsze o tym marzyłam, ale nie myślałam, że pojawi się ta szansa....Dopisane 28.10.2009r. o godz. 09:40:Raczej tak, wymagają uprawnień jeśli potrzebują na konkretne stanowisko, np prawo jazdy C, czy kurs ratownictwa itp.Dopisane 28.10.2009r. o godz. 09:43:~JA napisał(a):betty napisał(a): Ja czekałam rok, ale się udało ;)
Jesteś zadowolona z pracy?
Ciężko jest dziewczynom w wojsku?
Na to pytanie odpowiem za jakiś czas, ponieważ dopiero zaczynam ;)
a jak wyglądała rekrutacja? Można jeszcze próbować się dostać?
Ja jestem tego zdania, że próbować zawsze warto. Jeśli się nie uda trudo, ale jeśli się nie spróbuje to się nie będzie wiedziało ....
~JA napisał(a): chyba jednak jesteś szowinistyczną świnia.
Wiele kobiet o wiele bardziej nadaje się do wojska niż mężczyzni