Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
BolecFORUM Nowy temat

Są jeszcze przyjęcia do wojska ?

~ola niezalogowany
28 października 2009r. o 20:26
bo ja czekam czekam i sie doczekać nie moge :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
2 listopada 2009r. o 11:42
Przyszedl juz komuś list do domu, ze Świętoszowa ?
~jaś niezalogowany
2 listopada 2009r. o 15:02
wojsko to dziura , była i bedzie , dla życiowych nieudacznikow, ludzi tepych i bez wykształecenia ... jak maja szko,łe to ida na dowodcow koniec i kropka , ludzie z reguły do pomiatania bo nic w zyciu nie umia wiec ida do wojska ...
551
#banan10 nieaktywny
2 listopada 2009r. o 17:05
~jaś napisał(a): wojsko to dziura , była i bedzie , dla życiowych nieudacznikow, ludzi tepych i bez wykształecenia ... jak maja szko,łe to ida na dowodcow koniec i kropka , ludzie z reguły do pomiatania bo nic w zyciu nie umia wiec ida do wojska ...

Widać, ze nie znasz się na tym, co się liczy teraz w wojsku. No nie masz racji, ze tam przyjmują tylko idiotów bez szkoły gdyby tak było to myślę ze chętnych byłoby jeszcze więcej. Wszyscy dobrze poinformowani wiedza ze w pierwszej kolejności przyjmują ludzi, którzy odbyli już służbę w wojsku i z wykształceniem, co najmniej średnim, bo nie mowie o wyższym, bo takich to chyba najbardziej potrzebują. Piszesz ze wojsko to dziura no może i masz racje byłem w b-c i to całkiem niedawno no i wiem ze można by tak to nazwać. No, ale jeśli ludzie, którzy tam pracują dostają 2100 na rękę to jednak można chyba się przemęczyć. I nie jest az tak zle jak się idzie do pracy na 7 kończy o 15, służba raz w miesiącu albo jeszcze mniej i taka kasa no wiec proszę, Cie. Chyba przemawia przez Ciebie zazdrość. Zazdrość czy sa przyjęcia nie wiem mój kumpel tez czeka na wiadomość, ale życzę powodzenia
~ niezalogowany
3 listopada 2009r. o 15:30
Przyjęcia są, ale do Świętoszowa. Potrzebują 200 ludzi :]
2674
#djzloty nieaktywny
3 listopada 2009r. o 17:23
Zasłyszane dzisiaj z rozmowy telefonicznej (osoby która chciała kogoś zainteresowanego poinformować lub "wcisnąć" do brygady): Ostatni kasting był tydzień temu, na razie przyjęć chyba nie będzie...
~ niezalogowany
4 listopada 2009r. o 15:01
a ja jak bylem ostatnio na w-fie (2 tyg temu) to mówili ze następny w-f chyba odbędzie sie na wiosne.
2730
#JOKER nieaktywny
4 listopada 2009r. o 18:15
A ja się teraz z was śmieje bo tak wszyscy uciekali od wojska, a jak już do niego trafili to po 9 miesiacach krzyczeli JE>>>C BIEDE i pijani biegali po rynku. Teraz wszyscy chcą sie dostać:P :] Teraz proszę Państwa są inne reguły. Nie wojsko się prosi o ludzi tylko ludzie pod bramami błagają o pracę. Jeszcze niedawno żołnierzem mógł zostać każdy, teraz się męczcie:) Tyle powiem.

Why so serious??!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza