~soldzier napisał(a): hemi w ogole nie ma o czym rozmawiac 99% facetow jest sprawniejszych od kobiet i bvardziej od nich nadaje sie do woja. w zasadzie tylko w korpusie medycznym plec nie ma wielkiego znaczenia ale kobiety nie nadaja sie na front i tyle. byles kiedys w wojsku? jesli tak to wiesz o czym mowie, nawet oficerowie sie smieja z tych przyjec kobiet, wszystko w ramach 'rownouprawnienia' ale przyjmowanie kobiet do wojska to jak robienie z kogos kto nie umie plywac pletwonurka.
Piszesz jak nakręcony! Ja nawet nie napisałam, że kobiety dorównują fizycznie facetom. I masz rację, że nie dorównają, ale siła to nie wszystko. A w wielu sprawach kobiety sprawdzają się lepiej niż mężczyźni, nawet w męskich sprawach... :D
Dopisane 28.10.2009r. o godz. 15:09:
hemi napisał(a): czy byłem kiedys?? powiedzmy:) wiesz to tak jak kierowcami ze baba to baba a facet super ogarnia autka....
Facet super ogarnia autka, tak? Na własnym przykładzie wiem, że nie zawsze tak jest-Jak zdawałam egzamin na auto ciężarowe, to nie chciałabym mówić co wyczyniali panowie... Fakt, że zdałam dopiero za 3razem, ale najważniejsze dla mnie, że nie za łapówkę i bez dokupowania dodatkowych godzin jazdy. A panowie zdawali po6,7,8....razy. Człowiek człowiekowi nie równy, bez względu na płeć ;)