Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Są jeszcze przyjęcia do wojska ?

3069
#betty nieaktywny
28 października 2009r. o 15:09
~soldzier napisał(a): hemi w ogole nie ma o czym rozmawiac 99% facetow jest sprawniejszych od kobiet i bvardziej od nich nadaje sie do woja. w zasadzie tylko w korpusie medycznym plec nie ma wielkiego znaczenia ale kobiety nie nadaja sie na front i tyle. byles kiedys w wojsku? jesli tak to wiesz o czym mowie, nawet oficerowie sie smieja z tych przyjec kobiet, wszystko w ramach 'rownouprawnienia' ale przyjmowanie kobiet do wojska to jak robienie z kogos kto nie umie plywac pletwonurka.

Piszesz jak nakręcony! Ja nawet nie napisałam, że kobiety dorównują fizycznie facetom. I masz rację, że nie dorównają, ale siła to nie wszystko. A w wielu sprawach kobiety sprawdzają się lepiej niż mężczyźni, nawet w męskich sprawach... :D

Dopisane 28.10.2009r. o godz. 15:09:

hemi napisał(a): czy byłem kiedys?? powiedzmy:) wiesz to tak jak kierowcami ze baba to baba a facet super ogarnia autka....

Facet super ogarnia autka, tak? Na własnym przykładzie wiem, że nie zawsze tak jest-Jak zdawałam egzamin na auto ciężarowe, to nie chciałabym mówić co wyczyniali panowie... Fakt, że zdałam dopiero za 3razem, ale najważniejsze dla mnie, że nie za łapówkę i bez dokupowania dodatkowych godzin jazdy. A panowie zdawali po6,7,8....razy. Człowiek człowiekowi nie równy, bez względu na płeć ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
28 października 2009r. o 15:41
betty ale to było ironiczne nie zawsze ta przysłowiowa baba jest gorsza od faceta za kółkiem tak jak nie musibyc gorsza fizycznie,zalezy kto co robi??pzdr dla wszystkich nieuprzedzonych:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3069
#betty nieaktywny
28 października 2009r. o 16:02
hemi napisał(a): betty ale to było ironiczne nie zawsze ta przysłowiowa baba jest gorsza od faceta za kółkiem tak jak nie musibyc gorsza fizycznie,zalezy kto co robi??pzdr dla wszystkich nieuprzedzonych:)

Chciałam tylko podać przykład tym, którzy tego nie rozumieją, jak np. Soldzier. POZDRAWIAM :)
~soldzier niezalogowany
28 października 2009r. o 16:37
Tu nie ma nic do zrozumienia, to ty nie rozumiesz. Sa wyjatki ktore potwierdzjaa regule. Mozesz byc lepsza w jednostce o 5-10 facetow ale ogolnie kobiety sa w te klocki gorsze o mezczyzn i to nie podlega dyskysji nie wiem po co siejesz ferment. Lepszym zolnierzem jest facet a nie baba.
~ola niezalogowany
28 października 2009r. o 18:15
dostała sie na dniach jakaś dziewczyna do świetoszowa????? :/ :/
~Convent niezalogowany
28 października 2009r. o 18:33
Od roku pracuje w świętoszowie jako starszy szeregowy i powiem tak Potrzebują ludzi którzy mają prawo jazdy kat. C a najlepiej C+E A przyjęcia są Tylko że jednostka boi się brać cywili BO to oni przychodzą i najszybciej odchodzą A to są pieniądze wywalone w błoto..... Kto nie był w Zasadniczej Służbie to nie wie jakie tam panuje życie Zaprawy od poniedziałku do czwartku po 3,5 km i to jest rzecz święta w wojsku Poligony a z tego słynie Świętoszów od 3 do 4 tygodni w lesie bez zjazdów do domu Gdzie ciągle jest w p...ę i na gaz Dlatego jeśli ktoś chce iść do wojska to musi zapamiętać tylko jedną rzecz że na samym początku trzeba się wykazać nauczyć się obowiązków, regulaminów prawa żołnierza bo bez tego popracujecie zaledwie jeden miesiąc A jak przychodzą ludzie z cywila z Legnicy Łodzi a nawet Poznania to was też przyjmą A kryzysu w świętoszowie nie ma bo to jest jednostka szybkiego reagowania
~ niezalogowany
28 października 2009r. o 19:50
dostała sie na dniach jakaś dziewczyna do świetoszowa? :/ :/
3069
#betty nieaktywny
28 października 2009r. o 20:23
~ola napisał(a): dostała sie na dniach jakaś dziewczyna do świetoszowa????? :/ :/

Dlaczego o to pytacie ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza