Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jakie polecacie seriale ?

3892
#pietrek1 nieaktywny
18 lutego 2010r. o 13:57
żadnego. Wszystkie seriale robia wodę z mózgu. Jeden, który mógłbym od biedy polecić to Choży Doktorzy (dobrze napisane!!!) na Comedy Central i jeszcze na tej samej stacji U nas w Philadelphii. Reszta to ścierwo, na które szkoda czasu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kinga niezalogowany
18 lutego 2010r. o 14:17
taaa - hoży doktorzy to mistrzostwo!
ale z polskich seriali zwróćcie uwagę na usta usta, ja obejrzałam przed chwilą pierwszy odcinek - rewelacja :D
oto link:

http://vod.onet.pl/usta-usta,usta-usta,2998,1,2999,odcinek.html
~ niezalogowany
18 lutego 2010r. o 14:18
pietrek1 napisał(a): żadnego. Wszystkie seriale robia wodę z mózgu. Jeden, który mógłbym od biedy polecić to Choży Doktorzy (dobrze napisane!!!) na Comedy Central i jeszcze na tej samej stacji U nas w Philadelphii. Reszta to ścierwo, na które szkoda czasu.
dokładnie,lepiej książke ciekawa poczytać.
~kinga niezalogowany
18 lutego 2010r. o 14:21
.dokładnie,lepiej książke ciekawa poczytać.

a tam - pitolenie takie, przecież KAŻDY SAM NAJLEPIEJ WIE, CO GO KRĘCI A CO NIE :d
3892
#pietrek1 nieaktywny
18 lutego 2010r. o 15:50
~kinga napisał(a): .
dokładnie,lepiej książke ciekawa poczytać.

a tam - pitolenie takie, przecież KAŻDY SAM NAJLEPIEJ WIE, CO GO KRĘCI A CO NIE :d

Osoba zakładająca ten wątek, to chyba nie do końca wie :D
3676
#MiniMini nieaktywny
18 lutego 2010r. o 16:08
Jezioro marzeń;) moja młodosc;D
1906
#MJ nieaktywny
18 lutego 2010r. o 16:15
MiniMini napisał(a): Jezioro marzeń;) moja młodosc;D

taaaa też pamiętam:) To były czasy:)

Dopisane 18.02.2010r. o godz. 16:15:

Dexter :) Tak a propos, kto ma już 4 sezon??
4026
#bunnykill nieaktywny
18 lutego 2010r. o 16:20
sex w wielkim mieście (hbo comedy) i housa!!

dwie najkrotsze odpowiedzi: Tak i Nie, wymagaja najdluzszego zastanowienia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza