Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

~% niezalogowany
13 marca 2011r. o 11:26
mi obiecywali w grudniu przyspieszenie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~speed niezalogowany
13 marca 2011r. o 12:58
Trwają prace, babka w boku powiedziala to samo, a kiedy zapytalam sie "kiedy" odpowiedziala skwaszona mina "prace trwaja" - to po jaki ciulik to rozglaszaja na kablowce.

no coment
~% niezalogowany
13 marca 2011r. o 15:16
Smieszy mnie "trwaja prace nad przyspieszeniem" A co to za problem? Co musza nowe kable ciagnac? sciemniaja ludzi zeby brali u nich net.
4882
#Alpha nieaktywny
13 marca 2011r. o 16:07
Witam ,

każdy wie ,że praktycznie nie jest możliwe osiągnięcie pełnej prędkości internetu przy wielu abonentach .Nawet jeśli podepnie się bezpośrednio do sieci krajowych. Nie jest prawdą ,że nie są w stanie zwielokrotnić prędkości ściągania .To parę komend na serwerach. Możliwe jest za to to ,że nie będą w stanie zapewnić pełnej prędkości wszystkim użytkownikom na raz oraz to ,że jest to duże ryzyko m.in awarii .Pozdrawiam
~Spec niezalogowany
13 marca 2011r. o 19:27
"To parę komend na serwerach." - głupoty piszesz, takie uogólnienie wprowadza ludzi nie znających się na sieciach w błędne myślenie, że wystarczy "klik, klik" i gotowe.
~daf niezalogowany
13 marca 2011r. o 19:32
SPEC to co trzeba zrobic zeby podwoic predkosc
4882
#Alpha nieaktywny
13 marca 2011r. o 19:33
~Spec napisał(a): "To parę komend na serwerach." - głupoty piszesz, takie uogólnienie wprowadza ludzi nie znających się na sieciach w błędne myślenie, że wystarczy "klik, klik" i gotowe.

Ustawiasz abonentowi prędkość . Ile czasu Ci to zajmuje ? ;-)

To wytłumacz abonentom jak to robicie i ile miesięcy to trwa :) Pozdrawiam :) Ja sam jestem ciekawy z jakiej architektury i jakich systemów korzystacie ,że tak długo Wam to schodzi :-)
~daf niezalogowany
13 marca 2011r. o 19:49
Mozna sobie podwoic przechodzac np do Dialogu za 50zl 2 mega
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza