Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

~gryb niezalogowany
30 stycznia 2011r. o 19:54
na poczatku grudnia w biurze mowil mi obslugujacy o tym ze bedzie podwojenie a w polowie stycznia podpisujac z nimi umowe mowil mi to samo.To tylko taki bajer.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~speedy niezalogowany
4 lutego 2011r. o 19:47
EEjjjjjj czy ktoś coś wie ?! Kiedy wreszcie prędkość x 2 juz 4 lutego
~ niezalogowany
4 lutego 2011r. o 20:15
Pamiętajcie że po informacji umarł właściciel Azart-Sat. Możliwe że pomysł umarł z nim
3916
#Madmar nieaktywny
5 lutego 2011r. o 10:10
Aż dziwi mnie, że nadal wierzycie ze ktoś wam coś da za darmo..
Trzeba by sie tym zając osobiście, narobić "szumu"..
a nie pisać na forum.

~gryb napisał(a): na poczatku grudnia w biurze mowil mi obslugujacy o tym ze bedzie podwojenie a w polowie stycznia podpisujac z nimi umowe mowil mi to samo.To tylko taki bajer.

Zawarte było to w umowie. Czy tylko słowne zapewnienia?
Nie ma co naiwnie żalić sie na forum, tylko trzeba zająć sie swoja sprawa, bo jak nie dadzą to jeszcze zabiorą ;p

Pozdrawiam ;)

http://badania-reklamy.com/?ref=118669
~... niezalogowany
5 lutego 2011r. o 13:26
Chu.... przyśpieszą... net ciągle się zwiesza, ogólnie chu.... myślę że czas zmienić operatora ;]
2762
#klimper nieaktywny
5 lutego 2011r. o 14:38
~:) napisał(a):
~hotdave napisał(a): kampania kablowki przed tym zeby abonenci nie rezygnowali ... zenada...

Z czego mają rezygnować?
Ja mam internet z kablówki od trzech lat i nie narzekam.
Cenowo jest ok.
I na pewno nie skuszę się np. ofertami z dialogu tańszymi o parę złotych, żeby zmienić operatora !!

Mi głównie chodzi o komfort pracy na łączu, stronki przegląda się bardzo szybko i nie potrzebuję prędkości rzędu
6,10,20 Mb do pracy.

Cenowo jest ok? G.... jest ok, na zachodzie jest ok gdzie 10Mbitow to norma za cene w przeliczeniu na zlotowki nizsza niz u nas. Dostajemy ochlapy a ty sie jarasz czlowieku ze cenowo jest ok
6059
#Crassek nieaktywny
5 lutego 2011r. o 15:30
Macie problem z internetem? Bo mi od dwóch dni strasznie muli i nie moge żadnej stronki włączyć?
~~ niezalogowany
5 lutego 2011r. o 20:51
klimper napisał(a):
~:) napisał(a):
~hotdave napisał(a): kampania kablowki przed tym zeby abonenci nie rezygnowali ... zenada...

Z czego mają rezygnować?
Ja mam internet z kablówki od trzech lat i nie narzekam.
Cenowo jest ok.
I na pewno nie skuszę się np. ofertami z dialogu tańszymi o parę złotych, żeby zmienić operatora !!

Mi głównie chodzi o komfort pracy na łączu, stronki przegląda się bardzo szybko i nie potrzebuję prędkości rzędu
6,10,20 Mb do pracy.

Cenowo jest ok? G.... jest ok, na zachodzie jest ok gdzie 10Mbitow to norma za cene w przeliczeniu na zlotowki nizsza niz u nas. Dostajemy ochlapy a ty sie jarasz czlowieku ze cenowo jest ok

mi tez muli od paru dni, szczegolnie od paru dni
jesli problem bedzie nadal, to niestety bede musial powiedziec kablowce do widzenia...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza