Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

149
#Crossik nieaktywny
23 lutego 2014r. o 21:54
endd napisał(a): Na chwile obecna
speedtest net - ping 26 down 16.74 Mb/s up 0.6 Mb/s
komp swiat - ping 45 down 17276 kbps up 599 kbps

modem thomson

Masz widzę słaby up, ja przy tym transferze mam około 1,7-1,9 średnio
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~aspera niezalogowany
4 marca 2014r. o 18:11
czy Wam też kablówka szwankuje, a mianowicie co godzinę czasami rzadziej gubi sygnał na chwilę. Korzystam z cyfrowego sygnału kablówki.
~nie w temacie niezalogowany
4 marca 2014r. o 18:20
ja nie wie o co chodzi,ale mi wyszło:
dow 17,01
up 1,67
pin 18
mam tez neta z kablówki.
Dobrze,czy źle wyszło?
11060
sloneczko010981
4 marca 2014r. o 18:37
idealna nie jest, znaczy się kablówka, ale ja tam sobie chwalę,.
211
skorn
4 marca 2014r. o 22:11
~nie w temacie napisał(a): ja nie wie o co chodzi,ale mi wyszło:
dow 17,01
up 1,67
pin 18
mam tez neta z kablówki.
Dobrze,czy źle wyszło?

może być

<i>
~git niezalogowany
8 kwietnia 2014r. o 9:13
Na stronie Azart-satu dodali speedtesta postawionego ponoc na ich serwerach także powinien dawać miarodajne wyniki:

http://www.azartsat.com.pl/boleslawiec/speedtest
~lokator niezalogowany
8 kwietnia 2014r. o 14:41
Lazi jakiś facet z tora i drabina,cos kreci i przelancza,to jest przyczyna zaklucen ,już dwa razy dziada przegoniłem,to się odgrazL,ZE WEZWIE POLICJE I STRAZ MIEJSKA.Co to za dziad i czego w tych przyłączach szuka.Kto go przysyła ma klucze od drzwi wejściowych.
~woj niezalogowany
8 kwietnia 2014r. o 16:42
~lokator napisał(a): Lazi jakiś facet z tora i drabina,cos kreci i przelancza,to jest przyczyna zaklucen ,już dwa razy dziada przegoniłem,to się odgrazL,ZE WEZWIE POLICJE I STRAZ MIEJSKA.Co to za dziad i czego w tych przyłączach szuka.Kto go przysyła ma klucze od drzwi wejściowych.

Jak z torą to żyd ale ,że z drabiną to kurde nie ogarniam .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza