Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Internet (telewizja) z kablówki

~ niezalogowany
8 kwietnia 2014r. o 16:55
~woj napisał(a):
~lokator napisał(a): Lazi jakiś facet z tora i drabina,cos kreci i przelancza,to jest przyczyna zaklucen.

Jak z torą to żyd ale ,że z drabiną to kurde nie ogarniam .

Rabina z drabiną widzieć - wielkie szczęście :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7345
#Qfalagupagu nieaktywny
8 kwietnia 2014r. o 19:02
~lokator napisał(a): Lazi jakiś facet z tora i drabina,cos kreci i przelancza,to jest przyczyna zaklucen ,już dwa razy dziada przegoniłem,to się odgrazL,ZE WEZWIE POLICJE I STRAZ MIEJSKA.Co to za dziad i czego w tych przyłączach szuka.Kto go przysyła ma klucze od drzwi wejściowych.

to pracownik azart -satu który sprawdza kto ma nielegalna kablowke i itp.

Lee Oswald dlaczego nie urodziłeś się w polsce 20 lat później ??
~lokator niezalogowany
8 kwietnia 2014r. o 20:39
Dziekuje za wyjaśnienie.Bo po każdej jego wizycie nie miałem kablówki i nie wiedziałem o co chodzi.Teraz już wiem i będę się musial inaczej wpinac.
10582
#Kolec nieaktywny
8 kwietnia 2014r. o 20:44
~lokator napisał(a): Lazi jakiś facet z tora i drabina,cos kreci i przelancza,to jest przyczyna zaklucen ,już dwa razy dziada przegoniłem,to się odgrazL,ZE WEZWIE POLICJE I STRAZ MIEJSKA.Co to za dziad i czego w tych przyłączach szuka.Kto go przysyła ma klucze od drzwi wejściowych.

Ten facet szuka analfabetów.
~Ja niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 8:10
Niby na ulotkach przyspieszamy internet x2, a u mnie zwolniony x8.
Ktoś ma podobnie czy tylko u mnie awaria?
[img=1397110159_gz8ok4w.jpg]
~:O niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 9:20
A może byś do nich zadzwonił zamiast tutaj szukać pomocy ? :O Na ich stronie można dodać komentarz dotyczący problemu i w moment się kontaktują
~Ja niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 16:34
Wole najpierw tutaj zapytać, ponieważ mam o nich złą opinie. Partacze co się na swojej robocie nie znają. Zawsze mi wkręcają, że wszystko jest ok. A kiedyś to nawet powiedzieli mi, że to mój komputer nie jest przystosowany do obsługi internetu. Przyszli nic nie naprawili i powiedzieli, żebym sobie nowego kompa kupił. A jeden to był taki mądry i stwierdził, że komp ewidentnie uszkodzony, bo miał zdjętą boczną obudowę. Jeśli on na tej podstawie wyciąga takie wnioski to ręce opadają. Więc wolę najpierw tutaj zapytać czy to jakaś ogólna awaria czy modem już pora zmienić. Kilka razy miałem podobnie i to była zwykle ogólna awaria i raz wina modemu. Chwile trwało wyjaśnianie im, że modem jest uszkodzony, bo akurat prędkość się wahała i jak przyjeżdżali to była prawidłowa. Wywalczyłem nowy modem i przez kilka lat było ok.
~mir.ko niezalogowany
10 kwietnia 2014r. o 17:29
~Ja napisał(a): Niby na ulotkach przyspieszamy internet x2, a u mnie zwolniony x8.
Ktoś ma podobnie czy tylko u mnie awaria?
[img=1397110159_gz8ok4w.jpg]

ciagniesz bezposrednio z ich modemu ich czy przez wi-fi. pare metrów od nadajnika może tym skutkować
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza