Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Horror mieszkańców Nowogrodźca - powstanie farma wiatrowa

~wiatrak niezalogowany
20 maja 2010r. o 21:07
Ja jestem ZA WIATRAKAMI!!!
i nieinteresuja mnie wasze opinie i zdania!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~D... niezalogowany
20 maja 2010r. o 21:09
wiem dobrze co napisałam i się zdenerwowałam no dobrze ja wiem swoje a na Bawarii pracowałam i jakie tam powietrze i widoki-wszystko tylko nie węgiel
~D... niezalogowany
20 maja 2010r. o 21:19
a zresztą co mnie to obchodzi róbcie sobie co chcecie ja bolesławianka i mam gdzieś i i tak wolę wiatraki za samą ekologię i na pewno nikt by nie postawił wiatraków nikomu na podwórku wiadomo że unia daje kasę więc unijne przepisy a nie polski absurd
~ niezalogowany
20 maja 2010r. o 21:53
Jakie przepisy unijne, co wy pitolicie :/

Wasza niewiedza budzi grozę. Deweloperzy, działający w imieniu wielkich zachodnich koncernów próbują wejść w posiadanie jak największych połaci naszego terenu, wykorzystując nieuregulowane przepisy prawa energetycznego w naszym kraju.
I nieważne, że w 2010 r nie będzie już dopłat do wiatraków.
Interesuje ich nasza ziemia i opylenie złomu zalegającego pod Berlinem.

Jeżeli wiedza ogółu na temat świata jest na poziomie `D, to faktycznie...czas spi..ać stąd na Madagaskar
~ niezalogowany
20 maja 2010r. o 21:54
2012 miało być
3892
#pietrek1 nieaktywny
20 maja 2010r. o 22:01
~ napisał(a): Jakie przepisy unijne, co wy pitolicie :/

Wasza niewiedza budzi grozę. Deweloperzy, działający w imieniu wielkich zachodnich koncernów próbują wejść w posiadanie jak największych połaci naszego terenu, wykorzystując nieuregulowane przepisy prawa energetycznego w naszym kraju.
I nieważne, że w 2010 r nie będzie już dopłat do wiatraków.
Interesuje ich nasza ziemia i opylenie złomu zalegającego pod Berlinem.

Jeżeli wiedza ogółu na temat świata jest na poziomie `D, to faktycznie...czas spi..ać stąd na Madagaskar

spisek, spisek, wszędzie spisek.....spisek otacza mnie :D
~ niezalogowany
20 maja 2010r. o 23:27
A mnie dezinformatorzy internetowi.
~ja niezalogowany
21 maja 2010r. o 6:59
a tak wogule to po co my sobie tu żyły wypruwamy i się kłócimy wymyślamy różne teorie i tak zrobią co będą chcieli tylko mam nadzieje że będzie to mądry wybór władz choć się jeszcze taki nie urodził co by wszystkim dogodził ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK