~haha napisał(a): Ślepota - nic dodać, nic ująć!
Na zabezpieczenia przeciwpowodziowe potrzeba miliardów a
nie tysięcy!
~D... napisał(a): wiem dobrze co napisałam i się zdenerwowałam no dobrze ja wiem swoje a na Bawarii pracowałam i jakie tam powietrze i widoki-wszystko tylko nie węgiel
~ napisał(a): Ślepota-nic dodać nic ująć: ilustracja jak mały Jasio wyobraża sobie zarządzanie.
Spodziewa się że znajdzie się manager do zarządzania gminą za 1000 złotych. Za tysiąc to się znajdzie taki Jasio -głupek co o niczym nie ma pojęcia. A nie, przepraszam, nauczył się mnożyć - to już dużo :D
~ napisał(a):~D... napisał(a): wiem dobrze co napisałam i się zdenerwowałam no dobrze ja wiem swoje a na Bawarii pracowałam i jakie tam powietrze i widoki-wszystko tylko nie węgiel
AZBEST też był cudownym materiałem budowlannym, tyle że rakotwórczy, i kto przy azbescie pracował już nie żyje.
AZBEST też przyszedł z zachodu.
Teraz wiatraki i z wiatrakami cudowne FALE INFRADZWIĘKOWE.
A więć cieszmy się pięknymi widokami i ignorujmy szkodliwe FALE INFRADZWIĘKOWE wytwarzane przez wiatraki prądotwórcze, potwierdzone przez naukowców.
~ napisał(a):
Tyle że ci super managerowie (wójt, prezydent miaste, itp) nie są managerami, tylko zwykłymi Jasiami.
Biorą kase za prace managera, a nic za te 12.000 zł / miesięcznie nie robią.