Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Zasiłek z Pomocy Społecznej

~ niezalogowany
16 czerwca 2010r. o 16:39
mam pytanie może ktoś będzie umiał pomóc. od pół roku z mezem stracilismy pracę i szukamy nowej, na utrzymaniu mamy 2 dzieci. czy w takiej sytuacji możemy uzyskac jakąś pomoc? nasze dochody od 6 miesiecy są zerowe
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 czerwca 2010r. o 20:58
a Urząd Pracy? Byłaś się rejestrować? zawsze to jakiś grosz.......a w OPIECE to zazwyczaj biorą dochód rok wstecz, więc nie wiem czy masz szanse, zawsze warto się przejść tam są FAJNE BABKI i pomogą się mogą, bo w UP to ciężko się dogadać tam Panie chodzą i trzaskają drzwiami, bo o wszystko muszą się pytać koleżanek z pokoju obok!!! :/
~ niezalogowany
16 czerwca 2010r. o 21:24
pracowałam na umowe zlecenie wiec zasiłek z urzęu pracy nie przysługuje.
~ niezalogowany
16 czerwca 2010r. o 22:04
to zajdź do OPIEKI może tam się coś uda!!!! a do UP możesz się chociaż zarejestrować, zawsze to jakieś ubezpieczenie dla Ciebie i dzieci, no i nawet jak nie masz zasiłku to i tak zapraszają Cię na przeglądnięcie jakiś ofert :)
~m niezalogowany
17 czerwca 2010r. o 0:35
zapewne dostaniesz z opieki społecznej jakiś grosz zarobki muszą być z poprzednich 3 miesięcy ale i tak musisz być zarejestrowana w UP opieka musi mieć jakiś dowód ze szukacie pracy i jestem pewna ze dostaniecie pomoc lecz ile sie nachodzisz na denerwujesz i papierków naznosisz ze odechce ci sie wszystkiego powodzenia
~Ciekawy niezalogowany
17 czerwca 2010r. o 0:39
Tylko została Tobie opieka spoleczna ( MOPS ) albo ludzie dobrej woli. Przykre to ale prawdziwe w tak chorym Państwie żyjemy.
TOja czuwam ( jedno dniówka )
~TOja niezalogowany
17 czerwca 2010r. o 6:09
~Ciekawy napisał(a): Tylko została Tobie opieka spoleczna ( MOPS ) albo ludzie dobrej woli. Przykre to ale prawdziwe w tak chorym Państwie żyjemy.
TOja czuwam ( jedno dniówka )
Dziękuję za wczorajszą pomoc.No to teraz śpij a ja będę czuwać.Anielica stróżyca :>
~TOja niezalogowany
17 czerwca 2010r. o 6:15
Teraz masz dużo wolnego czasu to idź zapytaj bo tam podobno zmienia się wszystko jak w kalejdoskopie co chwilę coś nowego.Ja tam nie bardzo wiem o co chodzi bo byłam tylko w dwóch sytuacjach-wyrwać becikowe.życzę powodzenia w naszych polskich urzędach i czuwam nad tobą :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu