Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kto lubi muzykę typu JUGO ?

~ niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 18:35
Pytanie brzmi: Kto lubi muzykę typu JUGO? Jeżeli istnieje nawet muzyka pod taką nazwą, to nie ma tu żadnego wpisu na temat bo nie ma odpowiedzi na pytanie,a odpowiedź powinna brzmieć a właściwie być napisana :"Ja" ,i ewentualnie podane dane ,bo przecież nadal nikt nie wie kto lubi taką muzykę ,zamieszczenie filmiki nie musi świadczyć o "lubieniu" ,może ale nie musi,w każdym razie nie jest odpowiedzią jednoznaczną na pytanie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:) niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 18:43
Hmmm..gdyby tak zacząć rozmieniać się na drobne ..ale czy żeby żyć, oddychać , kochać , wspólnie słuchać, potrzebne nam to rozmienianie ? ;) :)
Są rzeczy ważne i te które wydają są być ważnymi, a są jednak nieistotne :)
Kiedy pozna się to prawdziwe życie , nie ma miejsca na nieistotne bzdurne sprawy , tylko "oddycha" się i cieszy, że dzisiaj jest, a mogło go nie być :)
Pozdrawiam :)

~ niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 18:43
Wystarczy lubić muzykę!! Jak zwał tak zwał, jugo czy nie, co za różnica?? Czy to jest zła muzyka? nie wiem, mi się podoba. Jestem pewien, że Beethoven używał tych samych nut. ;)

~ niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 19:07
No wiesz,wszyscy znamy nuty ,a tylko nieliczni potrafią utworzyć z nich piękne utwory,które warto słuchać,czyż nie ?
~ niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 19:42
Ja, Michał z Siekierczyna, lubię tą muzykę i będę ją słuchał, przysięgam !!
O matko, wreszcie to wykrzyczałem, jaka ulga :D

~:) niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 19:47
Przykro mi bardzo, że macie problem i że ujawnił się on po prawie pięciu latach :)
Ostatnio na tym forum kieruję się zasadą, nie interesuje mnie, nie zaglądam ;)
A szczególnie wtedy kiedy mnie coś drażni, swoje napięcie wyładowuję w inny sposób a niżeli czepianie się innych , bo niestety nikomu to nie służy, a wręcz przeciwnie :) Słucham bo lubię, a skoro ktoś kiedyś założył taki temat to z niego korzystam, a tym bardziej z większą przyjemnością , że słuchają ze mną ludzie , których bardzo lubię i których tu właśnie poznałam.
Psy szczekają , karawana idzie dalej :)

~Ibro do Michała ;) niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 19:51
Živjeli Jaśku :D :*

Hej !! I prawa .... :D

~ niezalogowany
6 stycznia 2015r. o 19:54
~:) napisał(a): .....słuchają ze mną ludzie , których bardzo lubię i których tu właśnie poznałam.
Psy szczekają , karawana idzie dalej :)

:*

PS.
Michał
;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza