~Młoda napisał(a): czytalam dzis w gazecie boleslawieckiej o porodowce w lubaniu ze opuscili dziecko przy porodzie ,dziewczynka ma liczne obrazenia glowy,masakra
ja 3 lata temu w b-cu rodzilam i nie bylo zle,ale za uprzejme to te polozne nie byly
Plejadanka napisał(a):heheeeee nie wyglądałes tak jakby Cię bolało...pamietam nasze spotkania na porodówce....Dziecko upadło w Lubiniu~Młoda napisał(a): czytalam dzis w gazecie boleslawieckiej o porodowce w lubaniu ze opuscili dziecko przy porodzie ,dziewczynka ma liczne obrazenia glowy,masakra
ja 3 lata temu w b-cu rodzilam i nie bylo zle,ale za uprzejme to te polozne nie byly
A jak by byly uprzejme , to by mniej bolalo? Mnie bolalo mimo to ;) yhyyyyyyyyyyyyyy :D
iwoneczka322 napisał(a):Plejadanka napisał(a):heheeeee nie wyglądałes tak jakby Cię bolało...pamietam nasze spotkania na porodówce....Dziecko upadło w Lubiniu~Młoda napisał(a): czytalam dzis w gazecie boleslawieckiej o porodowce w lubaniu ze opuscili dziecko przy porodzie ,dziewczynka ma liczne obrazenia glowy,masakra
A jak by byly uprzejme , to by mniej bolalo? Mnie bolalo mimo to ;) yhyyyyyyyyyyyyyy :D
CROW napisał(a): Jeśli się chodziło w trakcie ciąży na prywatne wizyty to ten lekarz powinien być w trakcie porodu ze swoją pacjentką,a to już daje przyszłej mamie duże poczucie bezpieczeństwa,bo lekarz zna cały przebieg ciąży i ewentualne komplikację i zagrożenia,które mogą powstać podczas rozwiązania.