Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Porodówka w Bolesławcu

~Młoda niezalogowany
12 sierpnia 2010r. o 19:04
czytalam dzis w gazecie boleslawieckiej o porodowce w lubaniu ze opuscili dziecko przy porodzie ,dziewczynka ma liczne obrazenia glowy,masakra
ja 3 lata temu w b-cu rodzilam i nie bylo zle,ale za uprzejme to te polozne nie byly
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4085
#Plejadanka nieaktywny
12 sierpnia 2010r. o 19:09
~Młoda napisał(a): czytalam dzis w gazecie boleslawieckiej o porodowce w lubaniu ze opuscili dziecko przy porodzie ,dziewczynka ma liczne obrazenia glowy,masakra
ja 3 lata temu w b-cu rodzilam i nie bylo zle,ale za uprzejme to te polozne nie byly

A jak by byly uprzejme , to by mniej bolalo? Mnie bolalo mimo to ;) yhyyyyyyyyyyyyyy :D

Lilith ...
~Młoda niezalogowany
12 sierpnia 2010r. o 19:14
nie chodzilo mi zeby miej bolalo bo bolec pewnie musi ale chodzi mi o pomoc przy porodzie i po porodziie.ja tego tu nie dostalam
2860
#iwoneczka322 nieaktywny
12 sierpnia 2010r. o 19:15
Plejadanka napisał(a):
~Młoda napisał(a): czytalam dzis w gazecie boleslawieckiej o porodowce w lubaniu ze opuscili dziecko przy porodzie ,dziewczynka ma liczne obrazenia glowy,masakra

A jak by byly uprzejme , to by mniej bolalo? Mnie bolalo mimo to ;) yhyyyyyyyyyyyyyy :D
heheeeee nie wyglądałes tak jakby Cię bolało...pamietam nasze spotkania na porodówce....Dziecko upadło w Lubiniu
4085
#Plejadanka nieaktywny
12 sierpnia 2010r. o 19:28
iwoneczka322 napisał(a):
Plejadanka napisał(a):

heheeeee nie wyglądałes tak jakby Cię bolało...pamietam nasze spotkania na porodówce....Dziecko upadło w Lubiniu

Ihihi... iwoneczko...czekalam na Ciebie rowniez trzy lata temu..wylamujesz sie :D
A wiesz co jest najśmieszniejsze? ....że ja znowu tam ręcznik zostawilam... :D

Lilith ...
2860
#iwoneczka322 nieaktywny
12 sierpnia 2010r. o 19:40
na szczęscie ja wszystkie ręczniki pozabierałam ,ale i tak mam się na bacznosci,,,,jakbys sie wybierala daj cybk zabezpieczenia wzmocnie ;)
~Młoda mama niezalogowany
12 sierpnia 2010r. o 20:51
CROW napisał(a): Jeśli się chodziło w trakcie ciąży na prywatne wizyty to ten lekarz powinien być w trakcie porodu ze swoją pacjentką,a to już daje przyszłej mamie duże poczucie bezpieczeństwa,bo lekarz zna cały przebieg ciąży i ewentualne komplikację i zagrożenia,które mogą powstać podczas rozwiązania.

Całą ciąże chodziłam prywatnie do pani ordynator, na porodówce byłam od 6tej do 20tej i pani ordynator nie była przy porodzie. Poród odbierał doktor Kierkus i mimo że wcześniej go nie znałam, jestem zadowolona, że akurat on był. Miałam trochę komplikacji, które były spowodowane właśnie decyzjami lekarza prowadzącego ciążę.
4690
#CROW nieaktywny
12 sierpnia 2010r. o 20:56
Tak jak napisałam,powinien!!Mnie też tak się przytrafiło ze calą ciąże chodziłam do jednego lekarz(Choma),ale jak przyszło co do czego to mnie wystawił...niestety:(

WALKA ZE MNA? GRATULUJE ODWAGI,WSPOLCZUJE GLUPOTY...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza