Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Mieszkanie w TBS Bolesławiec

~max niezalogowany
19 marca 2012r. o 16:17
~m napisał(a): skoro śmietnik jest zamknięty na kłódkę to śmieci sie tam walają i kiepy które pewnie pies wygrzebał z worka. A ten kto pisze o buractwie to pewnie zazdrości i tyle.... Ludzie bez kultury którzy obrażają innych a ich nie znają....

Jeżeli nie masz klucza do tej kłódki to znaczy że nie masz prawa tam wyrzucać śmieci! Proste?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 marca 2012r. o 19:35
Acha...czyli przedmówca, który śmie mnie krytykować za nazywanie takich oszołomów buractwem popiera to, tak ?
To gratuluję ! Przyjeżdżają do mnie goście, idziemy na spacer a tutaj taki obrazek, syf, kiła i mogiła...dobrze ktoś napisał, że porządni i czyści muszą wstydzić się za takich brudasów !
~jolka niezalogowany
19 marca 2012r. o 23:55
A wracając do tematu, czy w końcu wiadomo czy TBS będzie faktycznie budowało ten budynek przy ul. Gdańskiej?
8479
#Agnes79 nieaktywny
22 marca 2012r. o 20:51
~ napisał(a): Acha...czyli przedmówca, który śmie mnie krytykować za nazywanie takich oszołomów buractwem popiera to, tak ?
To gratuluję ! Przyjeżdżają do mnie goście, idziemy na spacer a tutaj taki obrazek, syf, kiła i mogiła...dobrze ktoś napisał, że porządni i czyści muszą wstydzić się za takich brudasów !

jak taki porządny i czysty to nie pisz tu głupot z nudy tylko idż pozbieraj te kiepy,bo widać że z braku nudy wypisujesz same głupoty.Dasz innym przykład na osiedlu,a przy okazji będzie czysto jak zaprosisz gości.

Dopisane 22.03.2012r. o godz. 20:51:

po takich fachowcach to te bloki po 15 latach do rozbiórki będą...
no chyba,że się same wcześniej zawalą!!!
~ niezalogowany
22 marca 2012r. o 23:47
Agnes79 napisał(a):
~ napisał(a): po takich fachowcach to te bloki po 15 latach do rozbiórki będą...
no chyba,że się same wcześniej zawalą!!!

Dla tych budynków najgroźniejsi są ich njiektórzy lokatorzy-niechluje.
3046
#sentinel nieaktywny
2 kwietnia 2012r. o 20:29
roky napisał(a): Tak,pytam bo już sam się pogubiłem z tego co się czyta to teraz,mimo że było mieszkanie dla ludzi z kasą... to teraz po zmianach jest dostępne dla jeszcze bardziej majętnych?Gdzie niby ta łatwość w dostaniu/zdobyciu mieszkania dla przeciętnego Kowalskiego...?Takiego jak Ja i wielu innych Kowalskich... ?? ?? Dopisane 02.04.2012r. o godz. 19:59:to nonsens mnie nie było stać a teraz tym bardziej nie będzie,albo czegoś nie rozumiem ??

GG 2563898
~ewka niezalogowany
3 kwietnia 2012r. o 8:20
Wszystko o TBS w Bolesławcu można znaleźć na http://tbs24.pl
~ niezalogowany
29 maja 2012r. o 10:08
Mam wrażenie, że w TBS nie wszystko jest tak jak powinno gdyż zauważyłam ostatnio, że mieszkaja tam ludzie, którzy nie powinni mieszkać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza