Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Prawnik od rozwodów

~ niezalogowany
14 listopada 2011r. o 0:14
Wiadome jest kto nawalił.
Problem polega wtedy jak nikt nie chce przyznać się do błędu i zaczyna się szarpanie i płacenie prawnikom.
Na głupotę nie ma rady :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~xxx niezalogowany
14 listopada 2011r. o 8:58
Panią PC z Daszyńskiego nie polecam. Z tego co wiem cie przygotowuje się należycie do sprawy.
~~~ niezalogowany
14 listopada 2011r. o 11:03
A może jakieś rady jak to przetrwać?
~ona niezalogowany
14 listopada 2011r. o 17:43
polecam Panią MG z Daszyńskiego , powodzenia , ja już mam to za sobą:) i zaczęłam nowe życie
5640
#Nudabida nieaktywny
14 listopada 2011r. o 17:52
~~~ napisał(a): A może jakieś rady jak to przetrwać?

Wmówić sobie, że "nie ja pierwsza(y) i nie ostatnia(i)" i że przecież "minie" :)

No bo jak inaczej przetrwać?
No i wsparcie mieć !! ..życzliwego człowieka, ludzi :)
~misio niezalogowany
7 sierpnia 2012r. o 19:58
przepraszam ze tak nie w temacie ale czy zna ktos dobrego prawnika od zwolnien z pracy
7523
7 sierpnia 2012r. o 20:15
a kiedy Cię zwolnili?

Znamy dobro, a czynimy zło...
~misio niezalogowany
8 sierpnia 2012r. o 6:15
wczoraj mnie zwolnili i to bez podstawnie a osoba miedzy innymi za to odpowiedzialna wyparla sie wszystkiego i nie podaruje
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza