~Gocha napisał(a): Falko , to można Ci świnię podstawić :) :D bo i tak w tej czekoladzie to nie zobaczysz zbytnio nadzienia :D :D :D
..zapachu świni nie ,,zabije,, nawet najgrubsza warstwa lukru... :D :D :D zabawiałem się przed chwilką u ,,konkurencji,, i wiecie że mnie trzy razy zmoderowano... a napisałem cosik takiego...poniżej( zasadą kopiuj-wklej) ;)
Dopisane 26.01.2011r. o godz. 18:34:
...dlaczego mi to robicie?...trzeci komentarz -owszem- może niezbyt przychylny ale obiektywny, nie zostaje opublikowany...czy tak wygląda ,,rzetelne dziennikarstwo,,?Jeśli tak, to żal mi Was i tych którzy Was czytają mając wiarę w prawdę dziennikarską...zamiast siedzieć i moderować nieprzychylne, nie piejące z zachwytu nad Waszymi osobami posty, usuńcie własne błędy w dziennikarstwie (jeżeli można to nazwać w ten sposób) i szanujcie tych którzy to czytają bo jak zorientują się w manipulacji, mogą odejść i ...nie będzie dla kogo pisać...mnie zmoderowaliście trzy razy i co uzyskaliście? ...nic oprócz tego że kompletnie Wam nie ufam... :D :D :D