Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~TOja niezalogowany
28 września 2010r. o 9:49
Cześć Gadziny.Później opowiem wam bajkie bo teraz nie mam siły.Pobudka :|
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jowita niezalogowany
28 września 2010r. o 11:29
Ciepło z kominka otuliło zjawę. Języczki ognia tańczyły po Jej ciele ukazując mi tak wiele.... Moje ciało płonęło. Kiedy spojrzała na mnie tymi wielkimi, chabrowymi oczami...............
~Jowita niezalogowany
28 września 2010r. o 11:33
Wiedziałem, że jestem już Jej na długie noce i dnie.
4816
#Anonim1234 nieaktywny
28 września 2010r. o 11:42
zmarzniéta stalam przy kominku ogrzewalam dlonie, z kazdà chwilà czulam cieplo rozplywajàce sie po calym ciele,,sama nie wiedzialam czy to iskry ognia kominkowego sprawialy czy jego namiétnie wpatrzoony we mnie wzrok ....cokolwiek to bylo pragnélam wiécej.....
~Jowita niezalogowany
28 września 2010r. o 11:57
Serce moje płonęło.Bałem się poruszyć, aby moje zjawisko nie zniknęło. Moje oczy napawały się Jej ciałem.
4816
#Anonim1234 nieaktywny
28 września 2010r. o 12:05
juz nie czulam chlodu, jakas nieokielznana mysl przewija sie bez przerwy.poczuc Jego zapach, poczuc Jego dotyk na wrazliwym ciale... z pokoju dobiegala zmyslowa muzyka delikatnie nastrajajàc atmosfere...moja dlon przesunéla sie po wlosach,po policzku...poczulam pragnienie..
~TOja niezalogowany
28 września 2010r. o 12:22
Ja nie wiem ale co to za jakieś biedne romansidła normalnie poczułam jak bym oglądała horror np;moda na sukces :|
~Jowita niezalogowany
28 września 2010r. o 12:37
Nagle głośniej strzeliło w kominku polano i zjawa się rozpłynęła.
W mojej dłoni pozostała nudna książka, kieliszek wina z Biedronki i jakieś ulotne, niespełnione marzenie. Ach.. i jeszcze zapach maciejki i krople deszczu na szybach i ciemność mamiąca me oczy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza