Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~TOja niezalogowany
28 września 2010r. o 13:34
Chciałam wstać rozejrzeć się w końcu coś co tak wyraźnie słyszę nie może być tylko moją wyobraźnią ale to coś co coraz bardziej dawało o sobie znać nie pozwoliło mi się ruszyć a strach jeszcze bardziej paraliżował moje ciało...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~TOja niezalogowany
28 września 2010r. o 13:42
Chciałam powiedzieć choć jedno słowo ale sparaliżowana strachem nawet tej tak prostej czynności nie mogłam wykonać.Serce które jeszcze przed chwilą biło jak oszalałe zaczęło spowalniać i ogarniał mnie sen.Nie chciałam usnąć bo musiałam zobaczyć co tak sprytnie próbuje doprowadzić mnie do nie opisanego lęku...
~TOja niezalogowany
28 września 2010r. o 13:48
Do lęku który zdawał się czasami być przyjemny.Powieki opadały mi jak bym była w hipnozie.Pokój zaczął wirować a jednak nie miałam ochoty żeby je zamknąć i dalej zostać w niewiedzy w końcu zdarzyło mi się to pierwszy raz nie mogę zostawić tego bez żadnej odpowiedzi...
~TOja niezalogowany
28 września 2010r. o 13:51
Moja silna wola i tak nie dawała rady oczy po woli się zamykały aż nagle zanim całkiem pogrążyły się w ciemności zobaczyłam...
~TOja niezalogowany
28 września 2010r. o 13:55
Zobaczyłam bladą jak ściana rozmazaną postać która przebiegła przede mną a za nią jeszcze kilka tak samo bladych dziwnych postaci...
~TOja niezalogowany
28 września 2010r. o 14:04
I nastała grobowa ciemność ale nie spałam.Słyszałam szepty.A może to nie były szepty jak mi się wydawało.To nie była rozmowa to jak by kilka osób mówiło na raz.Chodź bardzo tego chciałam nie mogłam otworzyć oczu.Usłyszałam jak by płacz dziecka-mojego dziecka.Przecież to nie możliwe pojechali na wakacje z mężem a ja ze zbyt wielu nie dokończonych spraw miałam do nich dojechać później w domu był tylko pies...
~TOja niezalogowany
28 września 2010r. o 14:10
Dziwne pies który zawsze był taki czujny nic nie słyszy ,nie szczeka a wokół mnie dzieją się niesamowite rzeczy.Nie to nie może być tylko moja wyobraźnia w końcu nigdy nie była taka realna.W tym strachu próbowałam się po cieszyć żartując w myślach-Miki kolacji nie będzie jak ty mnie pilnujesz ale...
~TOja niezalogowany
28 września 2010r. o 14:18
Ale dalej nie mogłam wyjaśnić co się dzieje.Nagle moje powieki zaczęło przebijać światło chciałam zobaczyć o co chodzi ale w dalszym ciągu nie mogłam otworzyć oczu tylko ten przeraźliwy płacz, płacz mojego dziecka.Nie mogę tego tak zostawić przecież ona mnie potrzebuje.Serce znów zaczęło bić coraz mocniej tym razem nie ze strachu tylko z rozpaczy że nie mogę nic zrobić.Jakaś siła trzyma mnie a nade mną dzieją się nie stworzone rzeczy...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza