Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4668
#Anonim4668 nieaktywny
29 stycznia 2011r. o 13:28
...tu mam dla was """" kochane lobaczki""" fajną piosnkę ....kocham Was...pozdrowienia dla wszystkich , wpadłem na chwilkę żeby zobaczyć jaka atmosfera panuje....widzę ,że gospodarz GOSIACZEK dobrze się sprawuję..... no no nooo w sioku jestem :P :P :P .....ZYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO NAJ....NAJ....NAJSIUPEL..:):"):) to uciekam ,bo mam dzisiaj tyle loboty(obowiązków),że normalnie ...klekajcie narody ,jak to kiedy ujął najsłynniejszy filozof po samym EINSTEIN-ie.....FERDYND KIEPSKI ....cmok cmok cmmoookkk :) ....ŻEGNAJCIE ;( ;( ;( ;( :*

&feature=related
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
29 stycznia 2011r. o 13:59
...aj,aj capitanossie...- i wszystkim na pokła
dzie...

Dopisane 29.01.2011r. o godz. 13:59:

...o- do stu zdechłych wielorybów... :| :| :|

Dopisane 29.01.2011r. o godz. 13:59:

"bierz życie z każdym oddechem..."
4314
#wiewióra nieaktywny
29 stycznia 2011r. o 14:24
Jowita napisał(a): macie wasze zwierzątka

Witam czy ktoś może mi napisać kto wykonuję tą piosenkę??

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
2945
Mgosia
29 stycznia 2011r. o 14:42
Hej misiaki :) Capitanosss , jak to miło ze zawsze o mnie pamiętasz ;)
Moja kochana wiewióro , jak później będę siedziała, to odsłucham piosenkę i spróbuję Ci pomóc :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4401
#laila nieaktywny
29 stycznia 2011r. o 14:54
to ja tez cos do tego bajania :D [img=1296309254_r7skboh.jpg]

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
2945
Mgosia
29 stycznia 2011r. o 14:56
Lajla, ja bym te kociuśki zagłaskała na śmierć :D Uwielbiam małe kotki i pieski :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4401
#laila nieaktywny
29 stycznia 2011r. o 15:00
no to Gosiaczku specjalnie dla Ciebia[img=1296309529_xxsqg5b.jpg]

Dopisane 29.01.2011r. o godz. 15:00:

laila napisał(a): no to Gosiaczku specjalnie dla Ciebia[img=1296309529_xxsqg5b.jpg]
[img=1296309624_ixqqrpr.jpg]

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
2945
Mgosia
29 stycznia 2011r. o 15:01
Dziękuję :) Kiedyś jak mój stary kocur odejdzie do krainy wiecznych łowów, to sobie wezmę małego persa :) I strasznie chciałabym kiedyś mieć haskiego :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.