Tylko nie popadaj w samo uwielbienie sympatyczny kolego :D P.S.Jednak dalej podtrzymuję moją tezę :> Miłego popołudnia życzę Wszystkim biesiadnikom kominka :*
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Uśmiechnij się Gosiu :) Myślę ,że jeżeli sami nie zaszczepimy w sobie w swoich serduszkach przez cały rok wiosny to i obecna pora roku nas nie zdołuje :*
Mnie chyba mróz przenika i mrozi moje serducho i zdolność do zaszczepiania czegokolwiek ;)
Czekam i czekam na tą wiosnę i obym się doczekała :)
"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Każdy z nas ma chwilę zwątpienia,najważniejszym jest jednak by,trwać przy swoich marzeniach bez których życie straciłoby sens :) Myślę i wiem to na pewno ,że marzenia prędzej czy pózniej
dopadną każdego z nas Gosiu :* Nie smuć się :) Miłego dnia :)
GoSiaM napisał(a): Mnie chyba mróz przenika i mrozi moje serducho i zdolność do zaszczepiania czegokolwiek ;)
Czekam i czekam na tą wiosnę i obym się doczekała :)
Doczekamy się Gosieńko już bliżej niż dalej do pięknej pogody(mam taką nadzieję)
PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
Co do marzeń ....heh.. trudno powiedzieć, nasze życie jest jednym wielkim marzeniem i nadzieją, wciąż na lepsze :) A smutne dni, one są właśnie wpisane w to życie i chyba bez nich te weselsze nie miałyby aż tak wielkiego znaczenia :) na wiosnę wszystko będzie wyglądało inaczej , piękniej ...lepiej :)
Dopisane 30.01.2011r. o godz. 13:53:
Wiewiórku , oby tylko szybko to zleciało :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.