Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4401
#laila nieaktywny
30 stycznia 2011r. o 18:06
GoSiaM napisał(a): Dziękuję :* zawstydziłam się trochę tym co napisałeś i łezka się też zakręciła :)
Dla Was ...promyk słońca , który kiedyś złapałam i nie chciałabym go wypuszczać :)

sliczne promyczki sloneczko

[img=1296392699_qfwvo5i.jpg]

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gocha niezalogowany
30 stycznia 2011r. o 18:07
Już nie mogę się doczekać takich widoków :)
~Gocha niezalogowany
30 stycznia 2011r. o 18:10
4314
#wiewióra nieaktywny
30 stycznia 2011r. o 18:14
dwu godzinny spacerek z dziećmi zaliczony

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
~Gocha niezalogowany
30 stycznia 2011r. o 18:16
Moje też dzisiaj miały trochę atrakcji ;)

&feature=related
4314
#wiewióra nieaktywny
30 stycznia 2011r. o 18:18
~Gocha napisał(a): Moje też dzisiaj miały trochę atrakcji ;)

A kombinezon to musowo musi być!!

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
~Gocha niezalogowany
30 stycznia 2011r. o 18:22
Ja sama dzisiaj bym się w jakiś wcisnęła :) tak mi strasznie zimno :/

4314
#wiewióra nieaktywny
30 stycznia 2011r. o 18:29
bbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrr strasznie zimno ale moje brzdące są nie do zajechania

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza