Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Lwiczka niezalogowany
3 lutego 2011r. o 12:49
...patrzy nagle przez okno a tam... Rannusia nasza dzielna złapała bejsbola i ruszyła wiewiórowi na ratunek bo cosik długo nie wracał :D ...aaaa za nią pociągnęła sie na wpółprzytomna lwica i zaskoczony cała sytuacja Rybka :D .... także dotarli do celu , patrzą a tu wilka nie ma , wiewiór cały i zdrowy..hmmm no lekko wstawiony :D ... zabrali więc zapas pizzy , antałki z winem i ruszyli ze śmiechem na polnę :P ...gdzie czekali już na nich z niecierpliwością Gosiaczek, Jowitka zdenerwowana, skacowany Manson, Betryga coś tam mamroczący, Capitannosss na czele, Rusałka nasza już ubrana ;) ...a dalej moi mili no właśnie co dalej rozrabiała szalona ekipa kominka??? :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4314
#wiewióra nieaktywny
3 lutego 2011r. o 12:53
wszyscy lekko nietomni postanowili zjeść pizze i chwilkę się zdrzemnąć!!

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
~Gocha niezalogowany
3 lutego 2011r. o 14:28
Po takich przeżyciach, wszyscy wygodnie ułożyli się w swoich i nie tylko swoich łóżeczkach.
Noc przebiegła dość spokojnie, poza tym że Falco lunatykował i wlazł do łóżka jeszcze dość wstawionego Betrygi . Objął go ramieniem, przytulił brzuszkiem do brzuszka i tak słodko zasnęli :) Rano obudził wszystkich przerażający wrzask ... aaaaaaaaa ratunku ! ... ty zboczeńcu jeden !! nawet mi nie mów , że to zrobiłeś , ja Cię chyba zaraz powieszę za ........a !! Puszczaj, to boli !! nic nie zrobiłem , nawet kijem bym Cię nie tknął , a ty mnie posądzasz ... a fuuuuuuuuuuuuuuuj .... !! Na to wszystko wyskoczyła pół naga Lwiczka, gdzie on jest .... dawaj , łap go ..ubiję jak psa .. !! Chłopcy stanęli jak wryci , ale o co ci chodzi ? :| No wilk ...przecież słyszałam jak wołacie o pomoc :| Normalnie cyce opadają ...burknęła Lwiczka , ja tu umieram ze strachu, że coś wam się stało, a wy się najspokojniej w świecie zabawiacie ..wssssssssssstyd... syknęła złowrogo i poszła dalej spać .
Dzień zapowiadał się dość spokojnie, z kuchni dochodziło podśpiewywanie Malej : to ostatnia niedziela, dzisiaj się ... wokół roznosił się zapach jajecznicy na boczku :)
Co oczywiście zwabiło Ranna i gdyby nie K-F to zeżarła by cale nasze śniadanie :>
Przy stole, zaciekawiły mnie jakieś podszepty miedzy Betrygą , Rybką , Mansonem i przewodniczącym w tym knuciu Grzdylem , który właśnie wrócił z kursu ( przynajmniej tak mówił ). Betryga coś się z nimi tarmosił ...dawaj , dawaj , ja pierwszy. Nie !! To był mój pomysł, powiedział Rybka . No dobra, lekko zdenerwowany Grzdyl wyciągnął coś z kieszeni i obdarował kompanów. Tylko pamiętajcie , po zachodzie słońca .....
Cała sprawa wyglądała dość podejrzanie. Mała mi mówiła , że to śmierdzi kryminałem,
coś nawywijali i już ...... Jowita przyszła do jadalni skulona, ze skwaszona miną:( znowu pęcherz, ja już nie wytrzymam z tą przypadłością ;( Czekaj , czekaj kochana, w szafce jest Urosept Wiewióra , po tym jak się ostatnio przeziębiła i latała co 5 minut do toalety.
Łatwo znajdziesz ..takie niebieskie tabletki :) ...... ale nic tu nie ma :| odpowiedziała Jowita . I rzeczywiście , po tabletkach zostało wspomnienie , no cóż może, mi się zdawało że są .
Nazajutrz z samego rana znowu draka ...oszukałeś nas wstrętny draniu ! Ej , co tu się dzieje! Wykrzyknęła Rusałka , ale nic nie chcieli powiedzieć. Patrzyli spod oka na Grzdyla, ze złością i rozczarowaniem ..... oddawaj kasę, syknął Paniuśka, aż E musiała dać mu szturchańca. A nie mówiłam , powiedziała Mała patrząc na mnie . No dobra , dosyć tego, jak nie powiecie o co chodzi , to dzwonimy na policje ! .... to nie ja, to ich wina zaczął kręcić Rybka , ale jaka wina do cholery? zdenerwowała się i to nie na żarty Lwiczka .
Oni chcieli wypróbować Viagrę i Grzdyl załatwił... ale ...ale to nie działa ... tyle kasy przepadło...:( No pięknie , teraz to ja już wiem gdzie moje tabletki na drogi moczowe.....
4314
#wiewióra nieaktywny
3 lutego 2011r. o 14:51
Te niebieskie tabletki??-spytałam, a tak właśnie mi się zdawało że coś z nimi nie tak i to nie będzie na drogi moczowe po tych tabletkach nawet włosy w nosie i uszach stały mi jak głupie możecie nawet sami zobaczyć!!Jak to możliwe spytała Jowitka??
-Napisali wziąć dwie na dobę więc wzięłam dwie na raz żeby efekt był szybszy to miało pomóc na drogi moczowe a nie na to co zadziałało!!Przepraszam najmocniej za pomyłkę pójdę za karę do konta:(

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
~Jowita niezalogowany
3 lutego 2011r. o 14:52
Hihihihi... to nasi przyjaciele z Kółka Wzajemnej Adoracji potrzebują już się posiłkować afrodyzjakami hihihihi Gosiaczku hihihi.......Oj chyba po południu zajrzę tu na chwilkę z ciekawości hihihi :D :D Tylko współczuć hihihi........
~Jowita niezalogowany
3 lutego 2011r. o 14:55
O raaany Wiewiór....., to nie dla kobiet hihihi.No to moje panny nawywijałyście dzisiaj.... hihihi...oj będzie się działo :D :D :P :P

Do potem :*
4314
#wiewióra nieaktywny
3 lutego 2011r. o 15:05
kiedy szłam do konta usłyszałam-"chwila,chwila"-kara musi być ale na mnie-odezwał się karny jeżyk!!a skąd on się tam wziął zastanawiali się wszyscy??Czy mogło się tak zdarzyć że zapomnieli zamknąć drzwi do domu i w nocy jeżyk do nich wszedł??A jeśli tak właśnie było to co jeszcze mogło się stać w czasie kiedy wszyscy spokojnie spali??

Dopisane 03.02.2011r. o godz. 15:05:

Czy to naprawdę możliwe czy jeżyk był tam cały czas tylko nikt go nie zauważył??Wszyscy zadawali sobie to pytanie.Kto zamykał drzwi wieczorem??-zapytała GoSiaM.Miał to zrobić Capitanoss-odpowiedziała Jowitka.To nie było zadanie dla mnie-odparł Cap-ja boję się wieczorami podchodzić do drzwi:(Wczoraj wszyscy byli bardzo odważni bo pijani ale nikt z nich nie pamiętał o zamknięciu drzwi.Wszyscy nerwowo zastanawiali się co jeszcze może się wydarzyć i kto może się wyłonić z pokoi??

~Gocha niezalogowany
3 lutego 2011r. o 16:45
Dzisiaj przeszłyście same siebie :D Ale strach mnie ogarnia , co bedzie jak panowie tu zajrzą :| :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza