A wiewiora cichutko wcina pizze i popija winkiem wzrok coraz to bardziej mętny ale czeka na dalszy rozwój sytuacji!Nagle słyszy jakieś dziwne kroki za plecami!!Któż to ją znalazł??W chwili kiedy się obejrzała aby sprawdzić kto to nagle pizza i winko zniknęły z pod jej nosa,sytuacja była poważna ktoś przed nią ktoś za nią jak to się zakończy??Sama wiewióra ze strachu puściła bo...Co to będzie??Kto wie??
PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
... hmmmm a lwiczka jak zwykle cichutka :D spała spokojnie w kącie ;) ...dopiero wrzask Rusałki obudził ją ze snu :D ... nasza dzielna Rusałka porządnie stłkuła nam wilka :) ... wyrwana ze snu na wpół przytomna lwica he he wpadła w ramiona ukochanego , no napewno jej sie zgarnie za picie winka ale cóż tam :D ważne że Rybka jest obok :* ...no ale jest pytanie kto to jest tym wilkiem??????? :D :D :D
Pobudzili się, powyłazili wszyscy na polanę przed chatką, a tam leży wilczysko czyt. skóra z wilka, z pod którego wyłazi Tyldunia, która ledwo zipie po razach Rusałki :P
Ok może jakieś słodkie??Ja mam problemy ze wzrokiem ale mam nadzieję że mi sprzedawczynie pomogą w wyborze i sprzedadzą
Dopisane 03.02.2011r. o godz. 12:25:
Udało się kupić zapas winka a teraz chwiejnym krokiem dokładnie przyglądając się drodze wiewiora wraca na polanę ale przypomniała sobie o pizzy i po drodze zahaczyła o pizzerię zamówienie złożyła i czeka na realizację.Nagle patrzy przez okno a tam...
PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
a tam właśnie stał automat do kawy!!Długo nie myśląc wiewióra pobiegła kupić mocną pobudzającą kawkę,przecież musi donieść na polanę zapas winka i pizzy!!Po kawce biedna wiewiora poczuła jak trzęsą się jej łapki więc długo nie myśląc wróciła do pizzeri i usiadła przy stoliku czekając na zamówienie.W swoim zamówieniu uwzględniła upodobania wszystkich kominiarzy tak więc sporo tego było,wszystko ładnie zapakowała i ruszyła w drogę powrotną na polanę!! :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.