Guten Morgen :* wszytskim palacym w kominku :) Jowitko i jak twoje papieroski-kusisz sie czy nie palisz... ?? Hmmmm.... one tak dobrze smakuja a ty je zucasz? no co ty.. :D chcesz przytyc przez zucenie?? ;) Ja se zaraz 3 fajki zapale na raz ,jedno za siebie a 2 za ciebie ;) nadrobie twoje straty a ty sie przygladaj i zaluj co cie ominie..zapach dymu,nikotyny tego fajnego nalogu mmmmmmmmmmmm :D heheh No juz Jowitka zapal sobie a zobaczysz ze dzien bezdie weselszy :) :D :* Kij z zucaniem,pamietaj zyje sie tylko raz,wiec po co marnowac takie przyjemnosci .. :]
ranna opętanie przez Ciebie przemawia ... związe Cie i bede wypedzac demony :D niech Jowi nie pali,zdrowiej,wnuki nie beda smierdziec dymem,jak moje po powrocie od babci H ,mamusi byłego ..palenie powoduje impotencje ,czytalam na opakowaniu,wiec uwaznie z nikotyna !!!
dzien dobry wszystkim,mam dzis troche zajec ,wiec nie bedzie bajania..poza tym ,jak śpiaca Krolewna ..spie ... ksiaze mial mnie pocalunkiem budzic,ale doczytalam tylko,ze to ja betrydze mam buziać ... eh..emancypacja :)
Rusalka powtarzal Jowitce wiecej slowo PALENIE,PALENIE;PALENIE; papierosek,papierosek... :D Jowitka zapal sobie chocby ostatni raz :D pamietaj przestac zawsze mozesz :] to ci nie ucieknie... :P :D Ps.. Rusalko jak chcesz ze mnie demony wypetac jak ja sama tym demonem jestem he??.. :D
Ty horero jedna, tak mnie biedną kusić :> Już ja wiem co Ty wymyśliłaś :P Myślisz, że tą manipulacją Ranniusia uzyskasz ode mnie zobowiązanie :D :P Nic z tego :P ja się mobilizuję, ale nie zobowiązuję :D :P
Och jak ja bym zapaliła....Ranniusia, przecież Ty nie palisz :> Ty,.Ty... wredoto jedna TY.. nu nu :| Na razie nie palę :)
Rusałko widziałaś Ty to ?? !! To się nazywa podtrzymanie na duchu ;(
Miłego dnia dziewczyny :* :* :*
Jowisia slyszalas co zycie ma za sens?? A tym bardziej jak musimy takie przyjemnosci zucac :D Jowitko jak zyjesz to zyj z sensem ;) a teraz zamknij oczka i pomysl sobie jak fajnie by bylo sobie teraz zapalic... mmm pysznosci, po co jesc jak sa fajki... pamietaj :) trzymam kciuki zeby ci sie papieroski nie skonczyly :]
Ubiję .... No właśnie, po co rzucać palenie, po co się odchudzać ha :>
Ty kochasz takie mniamuśne jedzenie, a oglądasz je tylko w lodówce, no i po co się tak męczyć ha :D :P Ja to chociaż zyskam na zdrowiu, a Ty bido stracisz hihi :D :D Ale mi pachnie szaszłyczek z rożna mniam mniam :P
Rusałko..... hi hi nie trafiony ... mój Luby nigdy mnie nie zaniedbuje :P
A,że... wariatki ....masz w 100% rację :D
Widzę,że jednak królewicz Cie już dobudził :D :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.