Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4067
#zraniona nieaktywny
4 lutego 2011r. o 11:02
Jowitko ja jem,tylko inaczej bez tluszczu-zdrowiej i sie juz nie mecze,a ty bidulko spojrz na twoje papieroski i powiedz ze ich juz NIGDY nie zapalisz :) Ty sie meczysz jeszcze mi wpadniesz w depresje ;( Jowisia jak juz masz zachorowac to bynajmniej wiedziec dlaczego... :D zapal sobie :D zapal,zapal,papierosek,papierosek... a masz tu zobacz jak pachna.. :D :D [img=1296813656_0q2j3yw.jpg]

Dopisane 04.02.2011r. o godz. 11:01:

a masz..[img=1296813710_gpf0srv.jpg]

Dopisane 04.02.2011r. o godz. 11:02:

i jeszcze jeden,moze sie skusisz :)-- czujesz zapach pieknego perfumu?? :D [img=1296813773_2btkrx7.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gocha niezalogowany
4 lutego 2011r. o 11:07
Co się tu dzieje :> ja się pytam ? kto tak nasmrodził papierochami ? :> ;)
Pozdrowionka :)

4067
#zraniona nieaktywny
4 lutego 2011r. o 11:11
eeeeeeeeeee tam smierdzi... Jowitko powiedz ze pachnie... Gocha ja rozcieczam dym zeby do Jowitki doszedl,bo biedaczka juz nerwowa sie robi i glowa ja wciaz boli... a niech sie troche nacieszy chociaz wirytualnie... :D
~Gocha niezalogowany
4 lutego 2011r. o 11:13
Proponuję słonecznik ;) Wciąga i ręce zajmuje :D

&feature=related
4067
#zraniona nieaktywny
4 lutego 2011r. o 11:15
Jowisia jeszcze raz dla ciebie...

widzisz jestem jedyna ktora jeszcze dba o ciebie i nie pozwala sie meczyc... :] [img=1296814544_su3c2nf.jpg]
~Gocha niezalogowany
4 lutego 2011r. o 11:18
Ranniutka :D to dla ciebie ;) :D

[img=1296814700_flal8t5.jpg]
~Jowita niezalogowany
4 lutego 2011r. o 11:18
Ja nie palę hihi, a tu masz na swoje odchudzanie hihi

Gosiaczku na razie daje radę i Ranniusia swoim okrucieństwem niczego nie wywojuje :* A tortur się nie boję hihi
4067
#zraniona nieaktywny
4 lutego 2011r. o 11:21
:P dobrze ze mam okulary potluczone-to nie widze co na tych talerzach... :P pozatym tak sie filetem i ryzem najadlam ze nawet tlusty boczek z chrupiaca skorka z gryla mnie nie ruszy :P Jowisia papierosek,papierosek,papierosek mniam mniam.... :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza