Jowitko ja jem,tylko inaczej bez tluszczu-zdrowiej i sie juz nie mecze,a ty bidulko spojrz na twoje papieroski i powiedz ze ich juz NIGDY nie zapalisz :) Ty sie meczysz jeszcze mi wpadniesz w depresje ;( Jowisia jak juz masz zachorowac to bynajmniej wiedziec dlaczego... :D zapal sobie :D zapal,zapal,papierosek,papierosek... a masz tu zobacz jak pachna.. :D :D [img=1296813656_0q2j3yw.jpg]
Dopisane 04.02.2011r. o godz. 11:01:
a masz..[img=1296813710_gpf0srv.jpg]
Dopisane 04.02.2011r. o godz. 11:02:
i jeszcze jeden,moze sie skusisz :)-- czujesz zapach pieknego perfumu?? :D [img=1296813773_2btkrx7.jpg]
eeeeeeeeeee tam smierdzi... Jowitko powiedz ze pachnie... Gocha ja rozcieczam dym zeby do Jowitki doszedl,bo biedaczka juz nerwowa sie robi i glowa ja wciaz boli... a niech sie troche nacieszy chociaz wirytualnie... :D
:P dobrze ze mam okulary potluczone-to nie widze co na tych talerzach... :P pozatym tak sie filetem i ryzem najadlam ze nawet tlusty boczek z chrupiaca skorka z gryla mnie nie ruszy :P Jowisia papierosek,papierosek,papierosek mniam mniam.... :]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.