Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

6101
#maryska_w_szafie nieaktywny
5 lutego 2011r. o 11:31
GoSiaM napisał(a): Hej wiewiórcu :*
Marycha z miłości ? raczej nienawiści :| nie lubi mnie ten drań ;(
Gocha ,ja myślę,że Grzdylasek nie potrafi w inny sposób okazać swych uczuć,ale w podtekstach da się wyczuć jego amore do Cię ;> może nawet robi to świadomie,bo się boi Seniego ;|

Dopisane 05.02.2011r. o godz. 11:31:

zraniona napisał(a):
maryska_w_szafie napisał(a): ranna !!! tak mnie możesz lać ;

do tego nie musisz mnie 2 razy namawiac ;) podoba mi sie taka gra... :P bede tak dlugo lala az nie wstaniesz :>
w takim razie w perwerkę będziemy się bawić po obiedzie ;| jak mam nie wstać :p

Jeśli niektórzy ludzie są na tyle głupi, by błędnie interpretować tekst prostej piosenki rockowej, to strach pomyśleć, co te typy są w stanie zrobić z Biblią
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 lutego 2011r. o 11:32
Marycha z miłości ? raczej nienawiści nie lubi mnie ten drań

Gosia witaj :* A kogo on lubi :P :P Pozdrawiam Margotka
4067
#zraniona nieaktywny
5 lutego 2011r. o 11:32
nie, obiadzik dostaniesz jezeli po takiej grze uda ci sie wstac :D w co nie wierze :P
wiewiora- ja bym tam czekala na jakas nagrode... potem bym oddala :D
2945
Mgosia
5 lutego 2011r. o 11:34
Cześć Margolcia :)
Marycha Ty się doigrasz jak nic :> :> :> :D gdzie mój kapeć , a będę prała jak licho :>

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4067
#zraniona nieaktywny
5 lutego 2011r. o 11:36
Goska kapciem chcesz go bic??? no co ty..slyszalas on woli pejcze :D
2945
Mgosia
5 lutego 2011r. o 11:37
Niema pejczy , bo pies pogryzł.... a kajdankami przypięłam kota , bo marzec poczuł :D

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4067
#zraniona nieaktywny
5 lutego 2011r. o 11:40
No ja narazie uciekam do kuchni,bo tylko tam mi lancuch starcza.. zrobie mniam mniam i przylece spowrotem czy chcecie czy nie.. :P
6101
#maryska_w_szafie nieaktywny
5 lutego 2011r. o 11:42
zraniona napisał(a): No ja narazie uciekam do kuchni,bo tylko tam mi lancuch starcza.. zrobie mniam mniam i przylece spowrotem czy chcecie czy nie.. :P
ranna to ja będę u ciebie na to "mniammniam" za czas jakiś !!!!! więc dołóż dodatkowy talerz jak na Wigilii :D

Jeśli niektórzy ludzie są na tyle głupi, by błędnie interpretować tekst prostej piosenki rockowej, to strach pomyśleć, co te typy są w stanie zrobić z Biblią
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.