Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4314
#wiewióra nieaktywny
5 lutego 2011r. o 11:24
Znalazłam dzisiaj piękną sunie na ulicy biszkoptowy labrador

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
5 lutego 2011r. o 11:24
witaj wiewiora... ;) zbieraj dzieci i przylaz jutro na kawke :)
2945
Mgosia
5 lutego 2011r. o 11:25
Hej wiewiórcu :*
Marycha z miłości ? raczej nienawiści :| nie lubi mnie ten drań ;(

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4314
#wiewióra nieaktywny
5 lutego 2011r. o 11:26
Jutro niestety idę na dorywczą:(

Dopisane 05.02.2011r. o godz. 11:26:

maryska_w_szafie napisał(a):
wiewior napisał(a): Witam wszystkich przy kominku widzę że już ogień się pali!!
cze wiewior :D ogień z "wkładką" nawet ;>

Od razu ni się humor poprawił:)

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
4067
#zraniona nieaktywny
5 lutego 2011r. o 11:26
Gocha kto sie kocha ten sie czubi hehehe :D
6101
#maryska_w_szafie nieaktywny
5 lutego 2011r. o 11:27
ranna !!! tak mnie możesz lać ;
&NR=1

Jeśli niektórzy ludzie są na tyle głupi, by błędnie interpretować tekst prostej piosenki rockowej, to strach pomyśleć, co te typy są w stanie zrobić z Biblią
4314
#wiewióra nieaktywny
5 lutego 2011r. o 11:27
wiewior napisał(a): Znalazłam dzisiaj piękną sunie na ulicy biszkoptowy labrador

Zgłosiłam na straż i już ją zabrali podobno komuś nawiała ale była przepiękna a dzieci to mało co z radości na widok pieska nie powyskakiwały z butów:)

4067
#zraniona nieaktywny
5 lutego 2011r. o 11:30
maryska_w_szafie napisał(a): ranna !!! tak mnie możesz lać ;

do tego nie musisz mnie 2 razy namawiac ;) podoba mi sie taka gra... :P bede tak dlugo lala az nie wstaniesz :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza