Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4067
#zraniona nieaktywny
5 lutego 2011r. o 10:56
looooooo miesozerna wstala,marycha uwazaj bo ona dopiero leje z obcasa :D a potem zjada na sniadanie z butami w calosci :|

Dopisane 05.02.2011r. o godz. 10:56:

no co ty Gocha z oka sie spuszczasz :| loooooo to musze zobaczyc jak to sie robi :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gocha niezalogowany
5 lutego 2011r. o 11:01
No wisz Ty co Ranna , ja niby leję ludzi :| :> ja tylko kastruję :D
No dobra kontrola zakończona spadam dalej pracować :)

4067
#zraniona nieaktywny
5 lutego 2011r. o 11:03
Gocha,a co robisz z tym co wykastrujesz?? :> ;) :P
~Gocha niezalogowany
5 lutego 2011r. o 11:05
Ranna, wlaściwie to jednego wredotę bym lała codziennie ale nie mogę go dopaść :> :P
Shot Mour Mouth!! :D
4067
#zraniona nieaktywny
5 lutego 2011r. o 11:06
hmmmmmm Gocha chyba maryche ta kastracja wystraszylas... bo znikla :> i ani sladu po sobie nie zostawila.. :|
~Gocha ta prawdziwa :> niezalogowany
5 lutego 2011r. o 11:09
Grzdychuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! nu pogadim , jak ja Cię już dorwę... :> :D
4067
#zraniona nieaktywny
5 lutego 2011r. o 11:10
~Gocha napisał(a): Ranna, wlaściwie to jednego wredotę bym lała codziennie ale nie mogę go dopaść :> :P

moze motorek w miotle za stary ze dogonic nie mozesz?? :|
6101
#maryska_w_szafie nieaktywny
5 lutego 2011r. o 11:16
zraniona napisał(a): a co ja bede miala wzamian he??? :> ja bicia nie lubie... bukiet roz i romantyczna kolacja starczy :]
oj piękna ! jeszcze do tego dorzucę winko wytrawnie czerwone :*

Dopisane 05.02.2011r. o godz. 11:16:

cze Gocha !!! :D
cze Grzdyl :D

Jeśli niektórzy ludzie są na tyle głupi, by błędnie interpretować tekst prostej piosenki rockowej, to strach pomyśleć, co te typy są w stanie zrobić z Biblią
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza