Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~zraniona niezalogowany
5 lutego 2011r. o 10:13
maryska,a co ty taka chytra jestes he?? dawaj a nie gadaj... :> zawsze dobrze jest rozluznic sie przed tancem :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6101
#maryska_w_szafie nieaktywny
5 lutego 2011r. o 10:18
chytrY ;] no dobra....podrzucę :D a dasz buziora ;>?

Jeśli niektórzy ludzie są na tyle głupi, by błędnie interpretować tekst prostej piosenki rockowej, to strach pomyśleć, co te typy są w stanie zrobić z Biblią
~zraniona niezalogowany
5 lutego 2011r. o 10:22
buziora???? ja ci moge w morde dac a nie buziora :> ;)

a zreszta a co mi tam... a maaaasz... :* nie jestem wybredna :P
6101
5 lutego 2011r. o 10:24
wow :D w morde :D jakaś perwerka widzę ;> lubiem na ostro :*:D:D:D

Jeśli niektórzy ludzie są na tyle głupi, by błędnie interpretować tekst prostej piosenki rockowej, to strach pomyśleć, co te typy są w stanie zrobić z Biblią
4553
#Margot2000 nieaktywny
5 lutego 2011r. o 10:25
Hejka bajarze ;) Mi dzisiaj przydaloby sie cos na kopa bo nie jestem w dole tylko w jakims kanionie :/ Bawcie sie dobrze milego dnia...
6101
5 lutego 2011r. o 10:27
oj ;| to ja chyba zacznę dorzucać do ognia ;| Margot nie daj się !!!

~zraniona niezalogowany
5 lutego 2011r. o 10:27
maryska_w_szafie napisał(a): lubiem na ostro :*:D:D:D

na ostro to ci moge przepieprzyc....obiad oczywiscie :>
witaj margotko-slicznotko,...
6101
5 lutego 2011r. o 10:30
oooooo........mam zaproszenie na obiad ??? :D ale obiecaj ,ze przy rosole w mordę też mi dasz :*:P

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza