#maryska_w_szafie nieaktywny 5 lutego 2011r. o 9:46
a chciałem się zaprzyjaźnić ;| bo w tej szafie ino moly do towarzystwa mam ;( a Wy se tu tak słodko bajdurzycie od dłuższego czasu :) przygarniecie maryśkę ? ;(
Jeśli niektórzy ludzie są na tyle głupi, by błędnie interpretować tekst prostej piosenki rockowej, to strach pomyśleć, co te typy są w stanie zrobić z Biblią
Poki marycha nam szkod nie narobi i nic zielonego do ognia nie nazuca to jest serdecznie witana :] a chociaz tak miedzy nami fajnie ebdzie jak cos tam do ognia zucisz od czasu do czasu cos zielonego..bedzie weselej :D
#maryska_w_szafie nieaktywny 5 lutego 2011r. o 9:57
siemasz falco :D
ranisia ,to daj cynę kiedy trza cosik podłożyć,coby atmosferkę rozbujać ;> wtedy podłożę do pieca :p
Jeśli niektórzy ludzie są na tyle głupi, by błędnie interpretować tekst prostej piosenki rockowej, to strach pomyśleć, co te typy są w stanie zrobić z Biblią
#maryska_w_szafie nieaktywny 5 lutego 2011r. o 10:08
ja tu obserwuję towarzystwo od jakiegoś czasu i nie wydaje mi się,by potrzebne są tu jakieś wspomagacze do tego by mieli by tu tańcować na stołach :D mam wrażenie,że i bez tego się da ;>
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.