Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~zraniona niezalogowany
5 lutego 2011r. o 9:42
a co maryska miedzy nami burakami robi :) zatrudnili cie na pierwsza zmiane do rozpalania ognia?? czy tylko sie rozglada u nas? ;) ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6101
#maryska_w_szafie nieaktywny
5 lutego 2011r. o 9:46
a chciałem się zaprzyjaźnić ;| bo w tej szafie ino moly do towarzystwa mam ;( a Wy se tu tak słodko bajdurzycie od dłuższego czasu :) przygarniecie maryśkę ? ;(

Jeśli niektórzy ludzie są na tyle głupi, by błędnie interpretować tekst prostej piosenki rockowej, to strach pomyśleć, co te typy są w stanie zrobić z Biblią
~zraniona niezalogowany
5 lutego 2011r. o 9:50
Poki marycha nam szkod nie narobi i nic zielonego do ognia nie nazuca to jest serdecznie witana :] a chociaz tak miedzy nami fajnie ebdzie jak cos tam do ognia zucisz od czasu do czasu cos zielonego..bedzie weselej :D
2900
#falco nieaktywny
5 lutego 2011r. o 9:53

Dopisane 05.02.2011r. o godz. 09:53:

...jak tu miło od rana...witajcie :) :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~zraniona niezalogowany
5 lutego 2011r. o 9:56
hej :) ja wciaz zadnej muzyki nie slysze ;( musicie cos dla glucho-niemych puscic moze wtedy cos uslysze ;(
6101
5 lutego 2011r. o 9:57
siemasz falco :D
ranisia ,to daj cynę kiedy trza cosik podłożyć,coby atmosferkę rozbujać ;> wtedy podłożę do pieca :p

Jeśli niektórzy ludzie są na tyle głupi, by błędnie interpretować tekst prostej piosenki rockowej, to strach pomyśleć, co te typy są w stanie zrobić z Biblią
~zraniona niezalogowany
5 lutego 2011r. o 10:00
no podkladamy juz z rana, lecz jak druga zmiana sie obudzi to wtedy jakies zielicho podzuc-to zobaczysz jak beda tanczyc na stolach :)
6101
5 lutego 2011r. o 10:08
ja tu obserwuję towarzystwo od jakiegoś czasu i nie wydaje mi się,by potrzebne są tu jakieś wspomagacze do tego by mieli by tu tańcować na stołach :D mam wrażenie,że i bez tego się da ;>

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza