Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4067
#zraniona nieaktywny
8 lutego 2011r. o 13:09
e Goska Jowitka,ja nie bije ja od razu gwalce :> taka okazja mi sie zdaza raz na jakis czas,a wy tu ze ja odrazu ubijam,no co wy :| a juz myslalam ze jakis romantyczny wieczor mi zostawicie ;( uszczesliwijcie mnie chociaz wirytualnie ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jowita niezalogowany
8 lutego 2011r. o 13:14
W tym samym czasie reszta towarzystwa wybrała się do Ranniusi (po tym co naopowiadali im Betryga z Mansonem) i niestety cały niewyżyty tłum panów w tym samym momencie zaczął uciekać w popłochu. Pod ich kopyta wpadło Kółko Wzajemnej Adoracji. Capitanosss zaczął wywijać szablą, Manson zastawił się szmatą jak przed rozjuszonym bykiem, Betryga schował się za Grzdyla, Rybka za Betrygę i wystawili przed tłum biedną Lwiczkę. Lwiczka jak to Lwiczka, odezwał się zew natury i zaczęła bronić chłopców jak swoje małe przed pożarciem :> Pazury miała ostre, więc tłum się przed nimi rozstąpił. I tak dotarli pod drzwi Zranionej skąd dochodziły straszne krzyki, wyleciała szyba z okna, za nią ....
~Jowita niezalogowany
8 lutego 2011r. o 13:23
rozczochrana Ranniusia. Jak zobaczyła swoich to złość z Niej opadła i zaprosiła wszystkich na kawkę. Nie zauważyła,że z tłumu wysunął się przystojniaczek i podążył nieproszony za wszystkimi. Usiadł w kąciuku i udawał niewidzialnego hihi
4067
#zraniona nieaktywny
8 lutego 2011r. o 13:24
no Jowsia robi sie ciekawie :)
4834
#nieznajomy nieaktywny
8 lutego 2011r. o 13:29
widzę,że coś ciekawego mnie ominęło :>
4067
#zraniona nieaktywny
8 lutego 2011r. o 13:30
nieznajomy napisał(a): widzę,że coś ciekawego mnie ominęło :>

ladnie zaniedbujesz kolezanke :>
~Jowita niezalogowany
8 lutego 2011r. o 13:32
Ranniusia jak zwykle pozapalała świece.Towarzystwo w wesołym nastroju wypiło kawkę . Postanowili zakończyć dzień spacerkiem. Gdy chcieli wychodzić zauważyli,że Ranniusi nie ma. Gdzie Ona się zmyła horera jedna. Jednak ślad po niej zaginął, znaleźli tylko rzuconą, za dużą koszulę. Czyżby poszła zastąpić Wigę ?? Przecież Wiga ubrana stoi między nami. Nagle usłyszeli śmiechy, dochodziły one z tarasu. Zaciekawieni poszli zobaczyć co tam się dzieje.A tam Maryska z Ranniusią w uściskach hihi ( czy Maryska to on czy ona ha, a może Fre to on)No właśnie kto to był i skąd się wziął ?? ??
4834
#nieznajomy nieaktywny
8 lutego 2011r. o 13:33
czy to aby ja zaniedbuję?czytam historie rodem z filmu a ja tu sama ;(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
REKLAMAPodatek miedziowy