Przykro mi bardzo, ale w dzień trudno mi znaleźć czas na pisanie, a szczególnie teraz gdy mam szpital w domu i sama chyba się zaraziłam . Druga noc nieprzespana ;) wieczorem lepiej tez nie będę się zbliżała do kompa , bo już wczoraj niezłe bzdury pisałam i Grzdyl miał ubaw :D Dziękuje , że pamiętacie o mnie :* Wigo naciąg gacie , bo sobie mańkę przeziębisz
:P
&feature=related
A jeszcze bajkę mam zacząć .... ;)
Zima chyliła się ku końcowi , przynajmniej w naszych myślach. nawet koty poczuły już marzec i w bardzo tajemniczy sposób wybywały z domów, siejąc wielką trwogę wśród właścicieli . A to z tego powodu, czy aby antykoncepcja zadziała i czy nie przyniosą ze sobą przychówku . Ranna postanowiła się odchudzić , bo nie mogła się już wcisnąć, w swoje bikini w czarno żółte paski (pozostałość po wielkiej sympatii do pszczółki Mai ). Jowita natomiast rzucała palenie, po tym jak to sobie nos okopciła i wyszła taka na miasto . Za to Wiga..... no co ? chciała się dziewczyna uwolnić od wszystkiego co krępuje, wiec rzuciła swoje ciuchy pod jednym z marketów i na znak protestu kroczyła dumnie po ulicach , wywołując tym nie lada skandal wśród pań i masę wypadków wśród panów....
~Gocha napisał(a): antykoncepcja zadziała i czy nie przyniosą ze sobą przychówku . Ranna postanowiła się odchudzić , bo nie mogła się już wcisnąć, w swoje bikini w czarno żółte paski (pozostałość po wielkiej sympatii do pszczółki Mai ).
czemu takie brzydki bikini mi wybralas ;( ja sie o bikini nie martwie ze nie wchodze ,wiesz im ciasniejsze tym sexowniejsze ;) ale o pizamke bo dopiac nie moge ;(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.