Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4067
#zraniona nieaktywny
8 lutego 2011r. o 9:28
~Jowita napisał(a): czym zastąpić papieroska, a nie gdzie i jak zgubić kalorie ;(

Jowisia o to drugie bezdiesz sie za pare tygodni martwic hehehhehe :D i najpozniej wtedy zapalisz zeby juz nie tyc.... :] wiec radze teraz zaczac z paleniem :) i bezdiesz znowu czuc sie jak w niebie :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4553
#Margot2000 nieaktywny
8 lutego 2011r. o 9:33
Hejka dziewczyny ;) Jowita nie daj sie trzymam kciuki za Ciebie i nie sluchaj tej z piekla rodem :P A mnie dzisiaj noga boli chyba po tym wczorajszym rowerku :/ No coz starosc nie radosc... Milego ;)
4067
#zraniona nieaktywny
8 lutego 2011r. o 9:43
Margot2000 napisał(a): nie sluchaj tej z piekla rodem
Margotko,wiesz ze diabel tez ma czasami racje :P :]
~Jowita niezalogowany
8 lutego 2011r. o 9:50
Margotko, Ranniusia nie da rady mnie przekonać :*
Chyba,że sama będę chciała :P a nie chcę :P
Margotka dlaczego krzywo pedałowałaś ha ;)
~smutna niezalogowany
8 lutego 2011r. o 10:12
~ napisał(a): Ho ho , a gdzie żeś to bywała Smutasku ha :> Witaj z powrotem :*
Wiga Ty horero jedno chcesz, abym w drzwi się nie zmieściła ;( :P
Hej Ranniusia i Panniusia :*

Oj troszkę mnie nie było :> ale juz jestem wracam razem z wiosna ;)
~Jowita niezalogowany
8 lutego 2011r. o 10:14
No to jak wracasz z wiosną to i nick powinnaś mieć bardziej wiosenny i usposobienie też :*
4401
#laila nieaktywny
8 lutego 2011r. o 10:17

:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
~Wiosenka niezalogowany
8 lutego 2011r. o 10:18
~Jowita napisał(a): No to jak wracasz z wiosną to i nick powinnaś mieć bardziej wiosenny i usposobienie też :*

A proszę bardzo ,podoba sie? ;) A z usposobieniem to jeszcze poczekamy :* nie wszystko naraz :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza