Dzień dobry :* pogoda zdaje się już wiosenna , ale może nas to mylić ...ciągle jakieś choróbska się przypałętają ;( miłego dnia mili kominiarze :* witaj Jowitko i ~E, miłego dnia dziewczyny ;)
Również miłego Lwiczko i ~E :* Horera zawiesza mi się dzisiaj bolec i wyszedł powtórzony post :>
Kawka i papierosek Lwiczko ?? :D
Ja już po kawce i to bez PAPIEROSA :D
... :D a ja po papierosku a bez kawki jeszcze ;( głowa mi pęka , a czekam aż sie zrobi kawusia to odżyję , ostatnio coś często mnie łapie choróbsko :/ ...hmmm Jowcia zacznij może jakąś fajną bajankę , Ty kochana masz lekkie pióro do tego i Gosia też , ale ostatnio coś smutna nasza Gosia :)
No właśnie, Gosiaczek jak rzuci temat to można dalej lecieć, a Ona rano uparcie milczy ;( Ostatnio mam sporo roboty i tak między wierszami coś tam klikam jak jestem na miejscu :D
....a no właśnie coś milczy :) dobra czas konczyć kawusię i zabierać sie za pracę bo sama sie nie zrobi :D :D :D witaj moja kochana Rybko, całuję Cię mocno wszędzie :* miłej pracy skarbie , tęsknię .... :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.